Keresés EN

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

2023 november 22.

ReClaim Vintage Budapest

A ReClaim Vintage Budapest a Király utca hangulatos, ízléses vintage boltja, ahol csalogató belső tér és még csalogatóbb ruhakínálat fogad minket. Az üzlet mögött két lelkes gyűjtő, Bognár Dorottya és Nguyen Bao Loi áll.

MUMU Műhelymúzeum

A Margit-negyed a II. kerületi Keleti Károly utcában nyílt MUMU Műhelymúzeummal, – ami egy igazi kincsesbánya –, még változatosabb képet fest. Itt a különféle ékszerektől kezdve a táskákon, a ruhákon, a grafikákon át a kerámiákig mindent megtalálunk.

2023 szeptember 28.

Gasztró

Fényérték

A két- vagy több koncepciójú üzletek egyre elterjedtebbek a fővárosban: különösen örülünk, ha egy helyen egyszerre kávézhatunk és vásárolhatunk, főleg, ha egy hobbinknak is szentelik a boltot, mint például a Rózsa utcai Fényérték fotósbolt.

2023 szeptember 21.

Gasztró

Bru. Design and Coffee

Ágnes és Máté egy sajátos életérzést szeretnének átadni Vitkovics Mihály utcai üzletükben, amelynek hívószavai: zöld, élhetőség, egyszerűség, közvetlenség, természetes élettempó.

2023 szeptember 20.

LoveChild Vintage Budapest

Ha basic cuccokra vágyunk, tudjuk, hogy hova kell menni. De mi van akkor, ha olyan ruhadarabokra ácsingózik az ember, ami egy kicsit bogaras, nagyon csillogós, dús szőrmés vagy éppen párducos is? Egyértelműen irány a Hajós utcai LoveChild Vintage, ami a már sokak által ismert LoveBug Vintage tesója.

2023 június 6.

Szabadidő

DIY BAR Budapest

A Mittersisters kis tesója, a DIY BAR Budapest a Dob utca 34. alatti tágas térben várja az olyan alkotni vágyókat, akik rövid idő alatt szeretnének egy igazán sajátos tárgyat magukénak tudni.

2023 május 8.

Prizma Designer Store

Kilenc, többségében a MOME-n végzett magyar tervező összefogásának eredménye a Margit körúti Prizma Designer Store, ahova érdemes betérni, ha szeretnénk minőségi, sokáig hordható, mégis színes és egyedi darabokat beszerezni.

2023 május 4.

Urban Plants

Az Urban Plantsben kapható, különböző méretű és formájú üvegbe zárt minidzsungel tökéletes ajándék lehet minden korosztály számára, de akár saját magunkat is meglephetjük vele. Könnyű kezelni őket, elég pár havonta locsolni, mégis csodásan mutatnak.

2023 február 22.

Gasztró

Vinyl & Wood

A Vinyl & Wood három alapítója annak idején úgy döntött, az Olaszországból származó, úgynevezett „discoclock”-ot Budapestre hozzák. A Wesselényi utcai hely kávézó, brunchozó és dizájnbolt egyben, igazi lazulós hely, funky zenével, barátságos közeggel, finom ételekkel.

2023 február 3.

Patina Webshop + Showroom

Gulyás Zsuzsi showroomként és irodaként is funkcionáló XIII. kerületi üzletében, a Patinában elfér együtt az egységes hangulat és az eklektikus, különleges kínálat. Zsuzsi először saját otthonát kezdte berendezni, majd egyre többen kapták fel a fejüket a profizmusára és a stílusára.

2023 február 1.

DAIGE

A budapesti székhelyű DAIGE divatmárka már nemcsak itthon, de külföldön is sokak számára ismert egyedi darabjaival. Tóth Melinda kreatív igazgató és csapata a fenntarthatóság jegyében egyre több organikus, újrahasznosított és deadstock anyagot használ fel a tervezés és gyártás során.

2023 január 31.

AERON

A budapesti székhelyű márka az elmúlt 10 év nemzetközi sikerei és kiforrott kollekciói már nagyon megkívánták ezt a belvárosi bázist, ahol élőben is magunkba szívhatjuk azt a művészi letisztultságot és finom nőiességet, amit kollekcióról kollekcióra képvisel.

2023 január 30.

Franc

Az egyre inkább felfutó Margit-negyedben, a MANYI Kulturális Műhely és közösségi tér utcára nyíló üzlethelyiségében található a Franc. Ez a különleges vintage bolt jórészt régi tárgyakat kínál eladásra, de csupa olyat, ami nemcsak régi, hanem egyedi és minőségi is.

2023 január 4.

Moai Jungle

A Moai Jungle a főváros nemcsak legnagyobb szobanövényüzlete, hanem a legizgalmasabb "dzsungele" is. Az elnevezést is a Húsvét-sziget szobrai inspirálták, belépve pedig valóban egy egzotikus környezet fogad, szinte elfeledkezünk arról, hogy Budapesten vagyunk.

2022 november 28.

Black Sheep Barber

Budapesten van egy igazi borbélybirodalom, a Black Sheep Barber, ahol nemcsak a szakállunkat, a bajuszunkat és a frizuránkat igazítják fazonra a profi szakemberek, de kezünkben egy pohár tüzes whiskey-vel vagy jéghideg sörrel igazi közösségi élményben lehet részünk.

2022 november 17.

Pilea Projekt

A Víg utcai Pilea Projekt hamar a szobanövényrajongók mennyországa lett, hiszen tele van szebbnél szebb pileákkal, fikuszokkal és filodendronokkal, amik közül legszívesebben az összeset hazavittük volna.

2022 november 9.

Gasztró

Kazetta

A Kazetta a Margit-negyed felvirágzását bizonyítja, sajátos koncepciója pedig nem csak a környékbelieket vonzza magához. Egyszerre kávézó, showroom és egy olyan családias közösségi tér, ahol könnyedén beszélgetésbe bonyolódhatsz a többi vendéggel.

Margitka vintage bolt és galéria

A Margit-negyed-projekt részeként megszületett Margitka vintage shop és művészeti kisgaléria egy igazi hiánypótló hely a környéken. A fókusz egyrészt a használt, de jó minőségű vintage darabokon, másrészt pedig a hazai tervezők munkáin van.

2022 szeptember 6.

Valami hazai

A Valami Hazai dizájnbolt a Práter utcában rejtőzik, nem messze a Valami Produktív alkotóműhelytől, amely szitanyomásra, síknyomásra, az analóg fotográfia és a könyvkészítés manuális eljárásaira rendezkedett be.

2022 szeptember 2.

Lam Sơn Life

A Lam Sơn Life egy kedves kis bolt a Gellérthegy utcában, ahol három vietnami testvér segítségével ismerhetjük meg szülőhazájuk értékeit. Az üzlet neve azt jelenti, „hegyi levegő”, ami illik is rá, hiszen tökéletes hely arra, hogy egy kicsit megálljunk, vegyünk egy mély lélegzetet, és a hétköznapi körforgásból kiszakadva nézelődjünk a kincsek között.

2022 július 13.

Margot Budapest

Az Irányi utca és a Kéményseprő utca sarkán található Margot-ban fiatal tervezők, kisebb magyar márkák termékeit találhatjuk meg. Anna Daubner ruhái, Visy Dóra ékszerei, Vecsei Zsófi Tau kalapjai és a Konfetti árui mellett már az Atak Pelif, az Anitatoth és Lindasiető termékeit is megvásárolhatjuk náluk.

ENIHORN

Horn Enikő 2013 óta létező márkája, azaz az ENIHORN termékei az időtálló, fenntartható divatot képviselik, megjelenésükkel és gyártásukkal egyaránt, amelyről magunk is megbizonyosodhatunk az Izabella utca 45. szám alatt található showroomjában.

Gasztró

Kornél

A Kornélt a Feneketlen-tónál, a Kosztolányi Dezső téren találjuk – nevét, nem meglepő módon Esti Kornélról kapta. A kávézóval egybekötött galériában izgalmas papírtárgyakat találunk.

2022 május 3.

ZIA budapest

Csizmazia Anett divattervező  vezetéknevéből született a ZIA   budapest márka

A