Keresés EN

Shopping

Shopping Szponzorált

Belodore Parfüméria Andrássy út

Az Európa több városában is ismert Belodore lánc egyik budapesti üzlete kiválóan megközelíthető, ugyanis az Andrássy úton található, melynek bejárata a Hajós utca felől érhető el.

2024. június 6., csütörtök

Gasztró Shopping Szponzorált

Szemes Optika

A megszokott optikai üzletekhez képest a Hollán Ernő utcai Szemes Optika igazi felüdülés: itt nemcsak komplex és szakszerű vizsgálatban lehet részünk, és nemcsak a szemüveg kiválasztásában segédkeznek, hanem egy finom specialty kávé társaságában is lazulhatunk, amíg nézelődünk, vagy csak úgy hallgatjuk a kérdéseinkre adott szakmai válaszokat.

2024. május 13., hétfő

Shopping

Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt

A Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt az egyik legrégebbi az eredeti profiljukat megtartó európai boltok között, amely immár 174 éves.

2024. május 10., péntek

Shopping

Olvasók Boltja

Az Olvasók Boltja a Pannónia utca 35–37.-ben található, így főként a XIII. kerület környékén élőket látja el jobbnál jobb olvasnivalóval. A polcokon elsődlegesen a Typotex kiadványai sorakoznak, de kisebb független kiadók könyvei is elérhetők náluk.

2024. május 7., kedd

Shopping

Láng Téka Könyvesbolt

A Pozsonyi úton sosem áll meg az élet, ha ételre, italra, fagylaltra vagy kultúrára vágynánk, a környéken mindig akad valami. Az egyik biztos pont, ha új olvasnivalóra van szükségünl, akkor az út elején már bele is botlunk: a Láng Téka Könyvesbolt a kortárs magyar és nemzetközi irodalom könyveit kínálja.

2024. április 30., kedd

Shopping

BookUp Könyvesbolt

A Pozsonyi út forgatagában nemcsak remek kávézók, éttermek és fagyizók vannak, hanem olyan szuper könyvesbolt is, mint a BookUp, ami eredetileg pop-up könyvesboltként indult, mára pedig már egy állandó üzletté nőtte ki magát.

2024. április 26., péntek

Shopping

Magma Gallery

A Magma Gallery egyike a legismertebb galériáknak, ahol magyar dizájntermékeket szerezhetünk be. Az V. kerület alapvetően telis-tele van turistákkal, ezért adott, hogy őket számos Budapest-tematikájú termékkel várják.

2024. február 26., hétfő

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

2023. december 12., kedd

Shopping

INGLOW esztétikai szalon

A 11. kerületi Bíró László József krt. 1. szám alatt található Buda egyik legexkluzívabb esztétikai szalonja, az INGLOW, ahol egy csúcstechnológiára épülő lézeres szőrtelenítővel és kozmetikai kezelésekkel várják a vendégeket.

2023. november 23., csütörtök

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

2023. november 22., szerda

Shopping

ReClaim Vintage Budapest

A ReClaim Vintage Budapest a Király utca hangulatos, ízléses vintage boltja, ahol csalogató belső tér és még csalogatóbb ruhakínálat fogad minket. Az üzlet mögött két lelkes gyűjtő, Bognár Dorottya és Nguyen Bao Loi áll.

Shopping

MUMU Műhelymúzeum

A Margit-negyed a II. kerületi Keleti Károly utcában nyílt MUMU Műhelymúzeummal, – ami egy igazi kincsesbánya –, még változatosabb képet fest. Itt a különféle ékszerektől kezdve a táskákon, a ruhákon, a grafikákon át a kerámiákig mindent megtalálunk.

2023. szeptember 28., csütörtök

Gasztró Shopping

Fényérték

A két- vagy több koncepciójú üzletek egyre elterjedtebbek a fővárosban: különösen örülünk, ha egy helyen egyszerre kávézhatunk és vásárolhatunk, főleg, ha egy hobbinknak is szentelik a boltot, mint például a Rózsa utcai Fényérték fotósbolt.

2023. szeptember 21., csütörtök

Gasztró Shopping

Bru. Design and Coffee

Ágnes és Máté egy sajátos életérzést szeretnének átadni Vitkovics Mihály utcai üzletükben, amelynek hívószavai: zöld, élhetőség, egyszerűség, közvetlenség, természetes élettempó.

2023. szeptember 20., szerda

Shopping

LoveChild Vintage Budapest

Ha basic cuccokra vágyunk, tudjuk, hogy hova kell menni. De mi van akkor, ha olyan ruhadarabokra ácsingózik az ember, ami egy kicsit bogaras, nagyon csillogós, dús szőrmés vagy éppen párducos is? Egyértelműen irány a Hajós utcai LoveChild Vintage, ami a már sokak által ismert LoveBug Vintage tesója.

2023. június 6., kedd

Szabadidő shopping

DIY BAR Budapest

A Mittersisters kis tesója, a DIY BAR Budapest a Dob utca 34. alatti tágas térben várja az olyan alkotni vágyókat, akik rövid idő alatt szeretnének egy igazán sajátos tárgyat magukénak tudni.

2023. május 8., hétfő

Shopping

Prizma Designer Store

Kilenc, többségében a MOME-n végzett magyar tervező összefogásának eredménye a Margit körúti Prizma Designer Store, ahova érdemes betérni, ha szeretnénk minőségi, sokáig hordható, mégis színes és egyedi darabokat beszerezni.

2023. május 4., csütörtök

Shopping

Urban Plants

Az Urban Plantsben kapható, különböző méretű és formájú üvegbe zárt minidzsungel tökéletes ajándék lehet minden korosztály számára, de akár saját magunkat is meglephetjük vele. Könnyű kezelni őket, elég pár havonta locsolni, mégis csodásan mutatnak.

2023. február 22., szerda

Gasztró Shopping

Vinyl & Wood

A Vinyl & Wood három alapítója annak idején úgy döntött, az Olaszországból származó, úgynevezett „discoclock”-ot Budapestre hozzák. A Wesselényi utcai hely kávézó, brunchozó és dizájnbolt egyben, igazi lazulós hely, funky zenével, barátságos közeggel, finom ételekkel.

2023. február 3., péntek

Shopping

Patina Webshop + Showroom

Gulyás Zsuzsi showroomként és irodaként is funkcionáló XIII. kerületi üzletében, a Patinában elfér együtt az egységes hangulat és az eklektikus, különleges kínálat. Zsuzsi először saját otthonát kezdte berendezni, majd egyre többen kapták fel a fejüket a profizmusára és a stílusára.

2023. február 1., szerda

Shopping

DAIGE

A budapesti székhelyű DAIGE divatmárka már nemcsak itthon, de külföldön is sokak számára ismert egyedi darabjaival. Tóth Melinda kreatív igazgató és csapata a fenntarthatóság jegyében egyre több organikus, újrahasznosított és deadstock anyagot használ fel a tervezés és gyártás során.

2023. január 31., kedd

Shopping

AERON

A 2012-ben Áron Eszter alapította AERON 2022 végétől a Szervita téren saját boltjában várta vásárlóit, majd 2024 tavaszától elköltöztek, és az Andrássy út ékes üzletsorai között található meg az üzlet.

2023. január 30., hétfő

Shopping

Franc

Az egyre inkább felfutó Margit-negyedben, a MANYI Kulturális Műhely és közösségi tér utcára nyíló üzlethelyiségében található a Franc. Ez a különleges vintage bolt jórészt régi tárgyakat kínál eladásra, de csupa olyat, ami nemcsak régi, hanem egyedi és minőségi is.

2023. január 4., szerda

Shopping

Moai Jungle

A Moai Jungle a főváros nemcsak legnagyobb szobanövényüzlete, hanem a legizgalmasabb "dzsungele" is. Az elnevezést is a Húsvét-sziget szobrai inspirálták, belépve pedig valóban egy egzotikus környezet fogad, szinte elfeledkezünk arról, hogy Budapesten vagyunk.

2022. november 28., hétfő

Shopping

Black Sheep Barber

Budapesten van egy igazi borbélybirodalom, a Black Sheep Barber, ahol nemcsak a szakállunkat, a bajuszunkat és a frizuránkat igazítják fazonra a profi szakemberek, de kezünkben egy pohár tüzes whiskey-vel vagy jéghideg sörrel igazi közösségi élményben lehet részünk.