Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Gardenexpo @ Papp László Budapest Sportaréna
Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
Részletek

2500 Ft márc241000 -tól
márc261800 -ig

Lebegő bonsai fák és buja kertek: március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo. 2017-ben is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. (Fotó: Az esemény Facebook-oldala)

Papp László Budapest Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia út 2.
+36 1 422 2600

A komplett kertépítéstől, a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz a háromnapos eseményen. Az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mellett a legjobb hazai kertszakértők is ott lesznek a 8000 négyzetméteres bemutatótérben.

Itt mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsait, 2017 egyik nagy kedvencét. A miniatűr fákat és bokrokat különleges kaspóba ültették, és egy speciális technológia segítségével pár centire a föld felett lebegnek, pörögnek, forognak, vagy csak sejtelmesen függnek a semmiben.

Hasonló események