Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Élmény és kultúra - Cikkek

Űr, retró, csibészes – 7 farsangi buli februárra

Fotó: Bódis Krisztián / We Love Budapest

2017. január 27., péntek — Csáki Csaba

Összeszedtünk 7 beöltözős bulit a következő hónapra, elvégre farsangi időszak van – találtunk olyat, ahol Gatsby-stílusban ajánlott megérkezni, olyat is, ahová űrjelmez javallott, de az egyik parti jelmezversenyére állítólag híres zsűritagokat is várnak.

Űrfarsang / Space Costume Party

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Öltözz fel bármilyen űrdivat szerint, lehetsz Pirx kapitánytól kezdve Han Solón keresztül Mr. Spockig bárki, bármelyik galaxisból, bármilyen bolygóról származó, bármelyik fajhoz tartozó űrlény, de lehetsz sima űrhajós is, lényeg, hogy valahonnan az űrből érkezz. Az ingyenes bulin az űrzenét Galactic Jackson szolgáltatja, az éjfélig jelmezben érkezőknek welcome drink jár.

Mikor: február 4.
Hol: Mika Tivadar Mulató
Bővebben

RETRO Farsang / Satöbbi koncert

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

A belváros szívében farsangolók beöltözős mulatságra készülhetnek, méghozzá a múlt század legjobb és legrosszabb zenéivel. A Satöbbi koncerten túl videódiszkó, jelmezverseny és még tombola is vár február első napjaiban a Gödör Klubban
 
Mikor: február 4.
Hol: Gödör Klub
Bővebben

Csibészek Farsang

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Óbuda ismert szórakozóhelyén úgy döntöttek, megmutatják, milyen lett volna az elegáns '20-as évek, ha akkor már létezik az elektronikus zene. A leírás szerint beöltözni nem kötelező, de erősen ajánlott – vélhetően a korszak ruháiban lenne érdemes megjelenni a Bécsi úton. 

Mikor: február 13.
Hol: Symbol
Bővebben

Star Wars Farsang

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Ébred az erő a IV. kerületben, ahol fénysebességgel elrepít az utolsó Jedi a sötét oldal és a fény birodalmába. A Rózsa utcában meglepő módon Csubakkákat, R2D2-kat és Leia hercegnőket várnak, de aki működő fénykarddal érkezik, biztos nagyobb eséllyel indul a jelmezversenyen. 

Mikor: február 17.
Hol: Rózsa Klub
Bővebben

Ricsárdgír Farsang

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Ez egy 18+ buli, szóval középiskolások ne nagyon próbálkozzanak a bejutással. A Ricsárdgír zenekar mellett lesz meztelen koalalány, új dalok, sztárvendégek, jelmezverseny, ajándékok, híres zsűri, megdöbbentő bejelentések, karaoke, playback, lufik és még bohóc is. 

Mikor: február 18.
Hol: Kuplung
Bővebben

LEO Farsang

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Az V. kerületi buli szervezői egy jó kis Gatsby-partiban gondolkodnak február utolsó napjaiban:  dress code szerint a 20-as évek ruháiból kellene valami jelmezt eszkábálni. A LEO-s buli azonban nem csupán a szórakozásról szól, az este bevételéből a Kutyabaj Alapítványt támogatják – így a belépő egy 500 Ft-os adományt jelentene.

Mikor: február 24.
Hol: Black Cat Pub
Bővebben

Kelemen Kabátban: Forintos Farsang

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Télen nem csak meleg ruhákba, vagy stílszerűen kabátba lehet beöltözni, a februári Kelemen-bulin ugyanis a legvadabb jelmezedet is bátran villogtathatod. Az akvárium klubos Forintos Farsang másik fő csábítóerejét az értékes nyeremények jelentik, melyeket értelemszerűen a jelmezben érkezők kaphatnak.  

Mikor: február 24.
Hol: Akvárium Klub
Bővebben

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!