Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Élmény és kultúra - Cikkek

Szavazz a kedvenc budapesti helyedre – Budapest Nightlife Awards 2017-ben is

Fotó: Heineken Budapest Nightlife Awards

2017. január 5., csütörtök — We Love Budapest

Másodszor rendezik meg a Heineken Budapest Nightlife Awards-ot, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák és bárok versenyét.

Tavalyról már emlékezhetünk rá, hogy mi is kivehettük a részünket abban, hogy megítéljük, szerintünk melyek a legjobb szórakozóhelyek, és mi hova járunk a legszívesebben, mikor éjszakázunk. Az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards-ot idén is megrendezik, és célja továbbra is az, hogy elismerésben részesüljenek azok az éjszakai helyek, amelyek hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, illetve kedvelt hétvégi úti céllá tették fővárosunkat a külföldi fiatalok számára is. Arra is buzdítva ezzel a szavazókat, vagyis a fővárosi bulizókat, hogy kedvenc helyüket kiemelhessék a nagy egészből, lehetőséget adva neki, hogy mások is megismerjék.

Fotó: Heineken Budapest Nightlife Awards

A helyek idén is összesen 12 kategóriában indulhatnak (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb nyitott hely, legjobb meleg buli, legjobb booking, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál), a közönség pedig online szavazás útján adhatja le voksait kategóriánként a három legkedvesebb helyére január 30-ig között. Szavazni itt tudtok. A beharangozó videóban ezúttal Ganxsta Zolee mutatja meg, neki mit jelent egy bulis budapesti éjszaka.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!