Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Élmény és kultúra - Cikkek

Gyúrjunk ingyen az V. kerületben! – ilyen a Szerb utcai street workout udvar

Fotó: Norbert Hartyányi/We Love Budapest

2016. szeptember 27., kedd — We Love Budapest

Sportolni szabad levegőn a legjobb! Legyen az labdajáték, futás, bicikli, az igazi életérzés a természetben kap el, mintsem egy zárt, levegőtlen térben. Persze ez nem a fitnesztermek ellen szól, de amíg az időjárás és a lakhelyünk megengedi, érdemes kihasználni az outdoor lehetőségeket. Egy jó kirándulást a budai hegyekben, futást a Margitszigeten, deszkázást a Nehru parton és a street workout-ot a város számos pontján. A saját súllyal történő szabadtéri ingyenes edzésmódra már a Belváros közepén is lehetőségünk nyílik.

Belváros

1052 Budapest, Belváros
+36 1 872 7272

Meglehetősen bizarr látvány a Szerb utca 9-es szám foghíjtelke. Az eddig farostlemezekkel takart vékonyka telek élettel telt meg a közelmúltban, nem is akármilyennel: street workout pályát létesítettek.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Ötféle masinával, valamint néhány pihenőpaddal. Az utcai testedzés lényege, hogy beépített súlyok helyett az ember saját tömegével mozgatja őket.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Haspad, ellipszis tréner és többfunkciós eszközök is helyet kaptak a telken, látványos és kényelmes burkolattal, ahová csak úgy hasazni vagy jógaászanákat csinálni, nyújtani is simán le lehet tenni egy törölközőt.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

A "fitnesz- és pihenőpark"-nak aposztrofált Szerb utcai gyúróudvar már reggel 7:00-től várja a környék sportosabb felét, de akik az esti edzésre esküsznek, és inkább sötétedés után hoznának össze egy kis izomszagot, 21:00-ig látogathatják.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!