Cikkeink

2011. november 16., szerda

2011. november 14., hétfő

2011. november 12., szombat

 • Ginkóstolás Nagy Zoltánnal a Boutiq'Barban

  A Boutiq'' Bar és a Borjour által szervezett ginkóstoló kiváló apropót adott arra, hogy elbeszélgessünk Nagy Zoltánnal, a város legnépszerűbb koktélbárjának tulajdonosával a párlat kóstolásról és a gin történelemről.

2011. november 10., csütörtök

 • Libaláz Budapesten

  Megbolondultunk, és a legjobb libákat kerestük a városban. A legfinomabb falatok mellett utánajártunk, hogy mi köze Mártonnak a lúdhoz, no meg mit keres egy diszkólúd a Kálvin tére...

 • Borjour 6. születésnap

  November 8-án ünnepelte a Borjour 6. születésnapját a Mannában. Az est a jól megszokott "klasszikos" hangulatban zajlott, ám ezúttal intimebb körben, a régóta hűséges törzsvendégek társaságában.

2011. november 9., szerda

 • Terra Hungarica BorSzalon

  Új, izgalmas rendezvénnyel bővül a hazai borkultúra eseménynaptára. November 19-én a Gerbeaud Ház ad otthont a Terra Hungarica BorSzalon-nak, amelyen közel 30 bortermelő kínálja majd borait.

2011. november 7., hétfő

 • Körutak, könyvtárak, egyebek

  November a nyitánya annak a többhónapos időszaknak, amikor az ember lánya majdnem annyi időt tölt a gyerekével az előszobában öltözéssel-vetkezéssel, mint odakinn.

2011. november 4., péntek

 • Bock Bisztró nyílt Koppenhágában

  Október 14-én tartották a koppenhágai Bock Bisztró ünnepélyes megnyitóját. A dán főváros új éttermét helyi befektetők alapították, a budapesti Bock Bisztró franchise partnereként.

2011. november 3., csütörtök

2011. november 1., kedd

 • Borjour Klasszik a Mannában

  Ti mit csináltatok a hosszú hétvégén? Ami minket illet, bevettük magunkat a Manna foteljaiba és megpróbáltuk végigkóstolni az idei utolsó Borjour Klasszik változatos kínálatát.

Admin mode