Cikkeink

2013. október 8., kedd

2013. október 7., hétfő

 • Budapest Bägel - friss és finom: dedikált bagelek a városban

  Kicsi, formás, finom, szinte a végtelenségig variálható, az Egyesült Államokban és Britanniában pedig olyan fontos kiegészítő, mint itthon a VIP-kártya. Az Atelier-ben megnyitott a város első dedikált bagelezője, a Budapest Bägel.

 • Mi a közös bennük?

  Budapest története tele van rejtélyekkel és titkokkal. Most hét olyan összefüggésről lebbentjük fel a fátylat, amire aligha gondoltatok volna.

 • Top 5 tetováló szalon Budapesten

  A "Mit kompenzálsz?" és a "Nem fájt?" kérdéseket leszámítva tényleg remek móka, ha az embernek van valami a bőrén, ezért összeírtuk az 5 kedvenc tetováló stúdiónkat, akiknek művészeire mi is bármikor rábíznánk magunkat.

2013. október 5., szombat

2013. október 4., péntek

2013. október 3., csütörtök

 • A Corvin negyed egykor és ma

  A Corvin negyed eredetileg néhány önkormányzati vezető álma volt. Józsefváros rossz imázsán úgy akartak fordítani, hogy őslakosai se járjanak rosszul. A negyed nem csak pláza, hanem sétány, lakások, éttermek, irodák – egy komplett új városnegyed.

 • 3. Whisky Show Budapest

  Whisky rajongók, figyelem! Idén harmadszorra is megrendezésre kerül a Whisky Show, ahol ezúttal 19 kiállító lesz, köztük olyan nevekkel, mint a japán Nikka, a taivan-i Kavalan vagy a független palackozó Wilson & Morgan!

2013. október 2., szerda

Admin mode