Cikkeink

2012. január 11., szerda

 • Budapest házszámai nyomában

  Molnár Zsolt, azaz Zsutti nem kis dologra vállalkozott évekkel ezelőtt: 3000 kilómétert letekerve kutatta a főváros legkülönlegesebb házszámait, amelyet összegyűjtve tető alá hozta...

2012. január 10., kedd

 • A Körúton túl is van élet

  Elmúlt a karácsony okozta eufória, kipihentük a szilvesztert, a gyermek apja visszament dolgozni, mi meg ketten nézünk ki kicsit bután a fejünkből, hogy akkor mit is kezdjünk magunkkal?

2012. január 9., hétfő

2012. január 5., csütörtök

 • LEVES. pohárban, elvitelre

  Kinek mi jut eszébe a papírpohárról? Mondjuk a kávé? És a street foodról? A hamburger, netán a gyros? Na most mindezt felejtsük el, és ismerjük meg LEVES Zolit és Ádámot.

2012. január 4., szerda

2011. december 28., szerda

 • Szilveszter: mit keresel?

  Bárhogyan is sikerültek eddigi életünkben a szilveszteri bulik, azért mindig adunk egy újabb esélyt annak a bizonyos éjszakának. Budapesten jó eséllyel találunk megfelelő helyet szilveszter éjszakára, csak tudni kell mit keresünk.

 • Szilveszteri italdömping

  Épp csak pár nap telt el a karácsonyi pulyka, töltött káposzta és halas ételek óta, máris kezdődhet a készülődés a meghittség ünnepe után a bulizós, partizós hétvégére.

2011. december 27., kedd

2011. december 22., csütörtök

2011. december 21., szerda

 • Lélekmelegítő alkoholgőz

  Megkérdeztük a Boutiq'Bar gyakorlott kezű bártenderét, Haraszti Ferencet, hogy mit ajánl a téli szezonra.

 • 23 fogás Wang mesternél – bírod?

  Nyolc évvel ezelőtt tél elején arra vállalkozott egy maroknyi ember, hogy a rohanó, átláthatatlan és bonyolult mindennapjaik végén akkora vacsora elé nézzenek, amelyen még soha az életben nem vettek részt.

Admin mode