Cikkeink

2011. október 10., hétfő

2011. október 8., szombat

2011. október 4., kedd

 • Babakocsival a belvárosban

  Újdonsült anyukaként az V. kerületben tett kóborlásaim során lettem igazi híve a gyerekes belvárosi sétáknak.- Sifter Veronika írása

2011. október 3., hétfő

 • Ginkóstoló a Boutiq'Bar-ban

  G'Vine, Gimlet, White Lady... Vajon mik lehetnek ezek? Ritka szőlőfajták? Házasítások nevei? Esetleg más ötlet? Na jó, eláruljuk a hárombetűs megfejtést: GIN!

 • Britney Spears minden, csak nem a végzet asszonya

  Britney múlt pénteken Budapesten szerette volna bebizonyítani közönségének, hogy visszatért, s ugyanolyan izgalomba hozza még a férfiakat, mint tette azt a ’90es évek végén kockás szoknyájában iskolaszekrényeket csapkodva.

2011. szeptember 30., péntek

2011. szeptember 28., szerda

 • Egy utazó-fotós budapesti fotósorozatai

  Konkoly-Thege György utazó-fotós, vagyis az ember, akit soha nem tanítottak fotózni, csak miközben körbejárta a világot elővett egy gépet és megörökített arcokat, pillanatokat, ame...

2011. szeptember 26., hétfő

2011. szeptember 23., péntek

 • EUShorts Likes: Sci-fi & Musical

  A Szívtranszplantációs rockopera, űrbe lőtt agglegények, operett a fogorvosi székből, politikai összeesküvés a walesi drag queen tehetségkutató versenyen...és ez még csak az első 30 perc.

2011. szeptember 22., csütörtök

 • Budapest első öko játszótere

  A Budapesti Svéd Nagykövetség, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, valamint hét svéd vállalat által támogatott Green Sweden 2011 programsorozat második állomásaként kerül átadásra Ma...

2011. szeptember 20., kedd

 • Charles Gayle Trio (USA), Tóth Viktor Orionett

  Az Újbuda Jazz Fesztivál után két héttel ismét fontos dzsesszesemény színhelye lesz az A38 Hajó. A kortárs improvizatív zene egyik legkülönlegesebb, leginkább egyedi életutat bejárt alakja, Charles Gayle érkezik triója élén.

2011. szeptember 19., hétfő

 • Egy liget, meg egy sziget...

  …mi a közös bennük? Mármint a Margitszigetben és a Városligetben? A belváros legnagyobb zöld felületeiről, egyúttal a gyerekesek kedvenc helyeiről van szó.

Admin mode