Cikkeink

2011. szeptember 20., kedd

 • Charles Gayle Trio (USA), Tóth Viktor Orionett

  Az Újbuda Jazz Fesztivál után két héttel ismét fontos dzsesszesemény színhelye lesz az A38 Hajó. A kortárs improvizatív zene egyik legkülönlegesebb, leginkább egyedi életutat bejárt alakja, Charles Gayle érkezik triója élén.

2011. szeptember 19., hétfő

 • Egy liget, meg egy sziget...

  …mi a közös bennük? Mármint a Margitszigetben és a Városligetben? A belváros legnagyobb zöld felületeiről, egyúttal a gyerekesek kedvenc helyeiről van szó.

2011. szeptember 16., péntek

2011. szeptember 15., csütörtök

 • Csokin innen és túl

  Ha magunktól nem fedeztük volna fel, akkor Gombóc Artúr óta biztosan tudjuk, hogy a csokinak, legyen az bármilyen alakú és ízű is, lehetetlen ellenállni. Ez egyszerűen ténykérdés.

 • KonoPizza étterem nyílt a Mammut I-ben

  A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Rossano Boscolo, a világhírű séf megnyitotta az első KonoPizza Éttermet a Mammut I.-ben.

2011. szeptember 14., szerda

 • Újra nyit a Fodrászatok Éjszakája!

  Most ismét itt a rendkívüli alkalom: gyere el zárás után, és fedezd fel a város legmagasabb színvonalú fodrászatainak különleges esti hangulatát, ahol most különleges kedvezményekre vadászhatsz! Nyereményjátékunkban pedig termékcsomagokat is nyerhetsz!

2011. szeptember 13., kedd

2011. szeptember 12., hétfő

2011. szeptember 9., péntek

 • Erasmus & Budapest

  Egy nemrégiben készült felmérés szerint az Erasmusos hallgatók 60%-a nő, a kiutazó diákok 80%-a pedig az első a családban, aki külföldön is tanul.

 • Bor és Csokoládé kóstoló a vinoWonkában

  A bor és csokoládé kóstoló hallatán megoszlanak a vélemények, van aki számára összeférhetetlen, és van aki kecsegtetőnek ítéli. Egy biztos: garantáltan összefut a nyál a szánkban e...

 • Borfesztivál 2.0

  Félidőhöz érkezett az idei, jubileumi Borfesztivál és a jelekből arra következtetünk, a második félidő még erősebb lesz, mint az első. Pedig hát az sem volt gyenge, na!

2011. szeptember 8., csütörtök

Admin mode