Cikkeink

2013. november 6., szerda

2013. november 5., kedd

 • A fantázia földjére hív a SUGAR!

  Van, hogy a gyerekkori álmok valóra válnak. Tokió, New York és Párizs után most először nem egy valóságos nagyváros ihlette a SUGAR! süteménykollekcióját.

 • Vadiúj kávézók - Szimplán és Blahán

  Két teljesen különböző hely ajánl ugyanolyan kiváló kávét. Elmentünk, megnéztük, megkóstoltuk. Szigorúan cukor nélkül.

 • Utcanevek eredete - XIV. kerület

  Az egykor csak Lerchenfeld néven nevezett városrészt a főváros tüdejének is nevezik, hiszen területének nagyobbik részét zöldterület borítja, beleértve a Városligetet is. Utcanevekkel foglalkozó sorozatunk legújabb állomása a XIV. kerület.

2013. november 4., hétfő

 • Új helyre költözik az Urimuri

  November 9-én utoljára nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt az Andrássy úton az URIMURI. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a szórakozóhely nem zár be, csak költözik. És nem is akárhova.

 • Önkiszolgáló bringás tisztás Vérmezőn

  A Svéd Fenntarthatósági Program keretén belül, valamint a Fővárosi Önkormányzat támogatásával elkészült Budapest első bringás tisztása (hivatalos nevén szerviz-, információs és találkozópontja) a Vérmező északi csücskében.

 • A férfi és a nő budapesti vécéajtókon

  Miután írtunk utcanevekről, a Vígszínház kalandos történetéről, átépítendő Andrássy úti palotáról, most a vécéajtókon kibontakozó nemes versengésről mutatunk néhány képet. Mert Budapesten e tekintetben is hallatlan fejlődés tapasztalható.

2013. november 3., vasárnap

 • Budapest arcai - Zeke Gyula

  Budapest arcai rovatunk mostani vendége tucatnyi könyvével és a Budapest folyóiratban havonta megjelenő cikkeivel már számtalanszor igazolta, hogy ő a fővárosi kávéháztudomány Török Andrása.

2013. november 1., péntek

 • Három városi legenda Mindenszentekre

  Közismert budapesti helyszínekhez kötődő urban legend-mesterhármasunkat nem biztos, hogy megtörtént események alapján csépeltük képernyőre - bár ki tudja, a valóság sokszor furcsább, mint a fikció.

2013. október 31., csütörtök

Admin mode