Cikkeink

2011. szeptember 28., szerda

 • Egy utazó-fotós budapesti fotósorozatai

  Konkoly-Thege György utazó-fotós, vagyis az ember, akit soha nem tanítottak fotózni, csak miközben körbejárta a világot elővett egy gépet és megörökített arcokat, pillanatokat, ame...

2011. szeptember 26., hétfő

2011. szeptember 23., péntek

 • EUShorts Likes: Sci-fi & Musical

  A Szívtranszplantációs rockopera, űrbe lőtt agglegények, operett a fogorvosi székből, politikai összeesküvés a walesi drag queen tehetségkutató versenyen...és ez még csak az első 30 perc.

2011. szeptember 22., csütörtök

 • Budapest első öko játszótere

  A Budapesti Svéd Nagykövetség, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, valamint hét svéd vállalat által támogatott Green Sweden 2011 programsorozat második állomásaként kerül átadásra Ma...

2011. szeptember 20., kedd

 • Charles Gayle Trio (USA), Tóth Viktor Orionett

  Az Újbuda Jazz Fesztivál után két héttel ismét fontos dzsesszesemény színhelye lesz az A38 Hajó. A kortárs improvizatív zene egyik legkülönlegesebb, leginkább egyedi életutat bejárt alakja, Charles Gayle érkezik triója élén.

2011. szeptember 19., hétfő

 • Egy liget, meg egy sziget...

  …mi a közös bennük? Mármint a Margitszigetben és a Városligetben? A belváros legnagyobb zöld felületeiről, egyúttal a gyerekesek kedvenc helyeiről van szó.

2011. szeptember 16., péntek

2011. szeptember 15., csütörtök

 • Csokin innen és túl

  Ha magunktól nem fedeztük volna fel, akkor Gombóc Artúr óta biztosan tudjuk, hogy a csokinak, legyen az bármilyen alakú és ízű is, lehetetlen ellenállni. Ez egyszerűen ténykérdés.

 • KonoPizza étterem nyílt a Mammut I-ben

  A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Rossano Boscolo, a világhírű séf megnyitotta az első KonoPizza Éttermet a Mammut I.-ben.

2011. szeptember 14., szerda

 • Újra nyit a Fodrászatok Éjszakája!

  Most ismét itt a rendkívüli alkalom: gyere el zárás után, és fedezd fel a város legmagasabb színvonalú fodrászatainak különleges esti hangulatát, ahol most különleges kedvezményekre vadászhatsz! Nyereményjátékunkban pedig termékcsomagokat is nyerhetsz!

2011. szeptember 13., kedd

2011. szeptember 12., hétfő

Admin mode