Cikkeink

2011. szeptember 15., csütörtök

 • KonoPizza étterem nyílt a Mammut I-ben

  A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Rossano Boscolo, a világhírű séf megnyitotta az első KonoPizza Éttermet a Mammut I.-ben.

2011. szeptember 14., szerda

 • Újra nyit a Fodrászatok Éjszakája!

  Most ismét itt a rendkívüli alkalom: gyere el zárás után, és fedezd fel a város legmagasabb színvonalú fodrászatainak különleges esti hangulatát, ahol most különleges kedvezményekre vadászhatsz! Nyereményjátékunkban pedig termékcsomagokat is nyerhetsz!

2011. szeptember 13., kedd

2011. szeptember 12., hétfő

2011. szeptember 9., péntek

 • Erasmus & Budapest

  Egy nemrégiben készült felmérés szerint az Erasmusos hallgatók 60%-a nő, a kiutazó diákok 80%-a pedig az első a családban, aki külföldön is tanul.

 • Bor és Csokoládé kóstoló a vinoWonkában

  A bor és csokoládé kóstoló hallatán megoszlanak a vélemények, van aki számára összeférhetetlen, és van aki kecsegtetőnek ítéli. Egy biztos: garantáltan összefut a nyál a szánkban e...

 • Borfesztivál 2.0

  Félidőhöz érkezett az idei, jubileumi Borfesztivál és a jelekből arra következtetünk, a második félidő még erősebb lesz, mint az első. Pedig hát az sem volt gyenge, na!

2011. szeptember 8., csütörtök

2011. szeptember 7., szerda

 • Bemutatkozik a POP Presszó és Bár

  A ChaChaCha lánc megálmodója, Tihanyi Attila új fába vágta fejszéjét. Rájött, hogy nem áll jól neki a nagy bulizás és megnyitott egy hiánypótló apró helyet a Király utcában Pop Presszó és Bár néven.

Admin mode