Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Hamarosan indul a Budapest Cocktail Week – Kedvezményes italkülönlegességekkel várnak a legjobb bárok

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 09. 11. 9:31

A tavalyi siker után idén szeptember 13. és 23. között újra megrendezik a Budapest Cocktail Weeket. Az esemény keretében a koktélozás szerelmesei Budapest legjobb bárjaiban kedvezményesen próbálhatnak ki egy-egy italkülönlegességet – és részesei lehetnek egy különleges művészeti kollaborációnak is.

2023-ban különleges művészeti együttműködéssel is készülnek az eseményre. 11 bár vesz részt a Budapest Cocktail Week X ART kollaborációban, amelynek lényege, hogy a helyszínek egy-egy kortárs, magyar művésszel közösen álmodnak meg egy-egy koktélt. Az akcióban részt vesz a  Barside Budapest, a Black Swan Lab, a BESTIA, a Bombay Budapest, a FÉLIX Kitchen&Bar, a Hudson Budapest, a La Fabbrica, a LEO Bistro&Rooftop Bar, a MÚZSA, a TOKIO és a Tom George Osteria. Hozzájuk a következő művészek csatlakoznak: Ábel Tamás üvegművész, Bognár Bogi fotóművész, Bredács Vanda formatervező, Daubner Anna divattervező, Kovács Gabriella festőművész, Nagy Vivien tartalomkészítő, Ruttner Tamara designer, Ruzicska Tünde keramikus, Szabó Ádám Csaba szobrászművész, Vályogos Balázs képregénytervező, Zboznovits Lilla ékszertervező.

Fotó: Cocktail Week

A koktélok koncepciójának témája a nemrég átadott Lánchíd, valamint Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója. 

Fotó: Cocktail Week

A művészeti kollaborációban résztvevő helyek mellett további 18 bár készül egy-egy kreatív koktéllal az esemény idejére. A Budapest Cocktail Weeken fogyasztó vendégek megszavazhatják a Budapestet legjobban kifejező italt, amellyel az adott bár és koktél elnyeri a 2023-es év Budapest Cocktail Week vándordíját, valamint egy utazást az októberi London Cocktail Weekre.

További infók itt.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode