Átadták a Szigony utca és a Tömő utca találkozásánál lévő zöld közösségi teret, a Psota Irén emlékparkot. A Corvin Innovation Campus főbejáratánál kialakított tér és park központi eleme egy tükröződő installáció, amely Psota Irén aláírását formálja.

A Corvin Sétány-projekt részeként készült el a Szigony utca és a Tömő utca találkozásánál lévő zöld közösségi tér, a Psota Irén emlékpark. A Corvin Innovation Campus főbejáratánál lévő tér központi eleme egy vízfelületre felfutó, tükröződő installáció, amely a kétszeres Kossuth-díjas színésznő aláírását formálja. Az emlékparkban színes növények, cserjék, fák és kényelmes ülőhelyek kaptak helyet. Az arrajáróknak érdemes tudni, hogy ez sokkal inkább egy találkozásra alkalmas tér egy kisebb parkosított résszel és nem olyan park, mint a Vizafogó ökopark vagy a Thurzó park.

A Corvin Innovation Campus irodaház második üteménél a fejlesztő az épület körül futó Apáthy István utcát is megújítja, így ott a jövőben árnyas fasor, kiszélesített járda és új világítás várja majd a gyalogosokat.

Címkék