Bréking / shopping

szerkesztés

Itt találod meg összegyűjtve a szedd magad-helyeket, ha olcsóbban szeretnél gyümölcshöz, zöldséghez jutni

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 06. 01. 9:58

A szedd magad akciók országszerte népszerűek: nyomott áron vehetsz zöldséget, gyümölcsöt és virágot, mindössze neked kell leszedned, annyit, amennyire szükséged van.

A szeddlemagad.hu oldal azért indult, hogy az egész országból egybegyűjtse, hol tudunk friss gyümölcsöt, zöldséget és virágot szedni, mindig pont azt, aminek idénye van. Megyékre osztva szerepel az oldalon az összes lehetőség, tételesen felsorolva, hogy mit lehet szedni, és ott a cím meg a kapcsolattartó neve és telefonszáma, sőt van, ahol az e-mail-címe is. Hiánypótló oldal, amióta értesültünk a létezéséről, azt böngésszük, elvégre ki ne akarna olcsón vitamindús, finom zöldséghez és gyümölcshöz jutni, nem beszélve a szép, színes virágokról, az a kis befektetett munka pedig, amivel jár, meg sem kottyan, pláne hogy felfoghatjuk testmozgásnak is, ráadásul jó levegőn. 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode