Kedden a budapesti Flippermúzeumban forgatott a CNN stábja, valamint a csatorna – és a világ – egyik legismertebb műsorvezető-riportere, Richard Quest.

Az ismert brit újságíró vagy tucatnyi, különböző korú játéktermi gépen játszott tagadhatatlan érdeklődéssel, miközben a tulajdonos a termekben végigkalauzolta őt a játéktermek történelmének évszázadain.

A Flippermúzeum a világ vezető utazási site-ján, a Tripadvisorön gyakorlatilag megnyitása óta Magyarország legnépszerűbb tematikus múzeuma és Budapest egyik első számú látványossága. A gyűjtemény összesen több mint 160 szabadjátékra állított, játszható géppel rendelkezik, a modern gépeken túl a flipper 1880-ból származó, fából tákolt ősét és az első magyar flippergépet is megnézhetjük, valamint néhány népszerű játéktermi videójátékot is. Európa egyik legnagyobb, folyamatosan nyitva tartó interaktív flipperkiállításaként a múzeum a hazai és a világsajtó visszatérő szereplője (BBC, New York Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung stb). Minden gép – a világ első és a legnagyobb flippere is – kipróbálható a családbarát kiállítóhelyen.

Címkék