Bréking / látnivalók és kultúra

szerkesztés

Hamarosan Dalí-kiállítás nyílik Budapesten

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 03. 21. 16:46

Március 24. és június 30. között Salvador Dalí műveiből nyílik kiállítás a Király utcai Komplexben. A szürrealizmus alighanem legnagyobb alakjának több mint 150 alkotása érkezik Budapestre.

A 20. század egyik legnagyobb hatású művészének grafikáit, életnagyságú szobrait és más képzőművészeti alkotásait láthatjuk majd a fővárosban 3 hónapon át, mindez pedig egy különleges VR-élménnyel is kiegészül, melynek segítségével belecsöppenhetünk Dalí meglehetősen furcsa univerzumába.

A kiállítás hétfőtől vasárnapig 10 és 19 óra között lesz nyitva, az utolsó látogatókat 18 órakor engedik be. A felnőtt belépő hétköznap 5000 Ft-ba, hétvégén 6000 Ft-ba, a diák/nyugdíjas hétköznap 4500 Ft-ba, hétvégén 5000 Ft-ba, míg a gyerek hétköznap 4000 Ft-ba, hétvégén pedig 4500 Ft-ba kerül.

A jegyvásárlás és minden további információ a Dalí-kiállítás hivatalos oldalán érhető el.

Fotók a Dalí-kiállítás megnyitójáról

Fotó: Csatlós Norbert

Fotó: Csatlós Norbert

Fotó: Csatlós Norbert

Fotó: Csatlós Norbert

Fotó: Csatlós Norbert

Benzi Brofman izrael street artist és a megnyitóra készített alkotása

Fotó: Csatlós Norbert

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode