Bréking / szabadidő

szerkesztés

Cápatréninggel, látványetetéssel és további remek programokkal indul a szezon a Fővárosi Állatkertben

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 03. 17. 15:33

Hamisítatlan tavaszköszöntő programcsomaggal várja a vendégeket a Fővárosi Állat- és Növénykert. Lesz látványetetés, állatbemutatók, állattréningek (például merüléses cápatréning) és még sok egyéb más is. Ráadásul már a Margitszigeti Kisállatkert is megnyitott.

Március 18-19. között beindítja az idei tavaszi-nyári szezont a Fővárosi Állat- és Növénykert, és mostantól minden hétvégén történik náluk valami izgalmas és látványos dolog. Húsvétig már csak három hétvége van hátra: március 18-19, március 25-26, valamint április 1-2. Ezeken a napokon napi 15 különféle állatbemutatóval, állatfoglalkoztató tréninggel (pl. oroszlánfókák, cápák) és látványetetéssel (pl. denevérek, pingvinek, kea papagájok, sörényes hangyászok) várják a látogatókat, de lesz vadállatmentésről meg az ausztrál élővilágról szóló bemutató is. A cápatréning izgalmát az adja majd, hogy a gondozók könnyűbúvár-felszerelésben merülnek le a tengeri ragadozók közé. És ez még nem minden, ennél jóval több izgalmas program várja az Állatkertbe látogatókat, és nemcsak ott, hanem a Margitszigeti Kisállatkertben is, ahol már pár nappal korábban, március 15-én elkezdődött a szezon. 

Forrás: MTI 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode