Bejelentette a 2023-as turnéjának helyszíneit a Guns N' Roses, júliusban koncertet adnak a budapesti Puskás Arénában is!

Június 5-én, Tel Avivban kezdi világkörüli turnéját az 1985-ben alapult Los Angelesből származó rockegyüttes. Axl Rose és bandája a budapesti Puskás Arénában is fellépnek: július 19-én lesz a koncert, elsőként pedig a hivatalos rajongói klub, a Nightrain tagjai juthatnak hozzá a jegyekhez, február 22-én 10 órától. Jegyelővételi lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető lesz február 23-án 10 órai kezdettel. A teljes körű jegyértékesítés február 24-én, pénteken 10 órakor indul, ezért érdemes résen lenni és a gépekhez ülni az időpontban. 

Először 1992-ben koncerteztek Budapesten a Népstadionban — ekkor ragyogott a legfényesebben csillaguk, óriási bulit csináltak. Legutóbb pedig 2006-ban jártak nálunk, akkor még Slash és Duff McKagan nélkül. Jó hír, hogy a legendás zenészek azóta újra a Guns-szal tartanak. 

Bizonyára elhozzák azokat a számaikat, melyeket rongyosra hallgatott már a világ összes rockere és zenekedvelője. Így kimaradhatatlan a setlistáról a November Rain, a Knockin' on Heaven's Door, a Paradise City, a You Could Be Mine, a Welcome To The Jungle, a Sweet Child o' Mine is. Ott találkozunk!

Címkék