Bréking / budapest

szerkesztés

Több kerületre kiterjedő bringás fejlesztést tervez a BKK

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 02. 02. 11:15

Jelentős kerékpáros fejlesztést tervez idénre a BKK, amely három kerületet (I., II. és XIII.) érint majd. A közbeszerzést már kiírták, és ha eredményes lesz, a munkák nyáron elkezdődnek.

A kerékpáros fejlesztés célja, hogy az ügyintézések, a munkába, óvodába és iskolába járás mindenki számára könnyen elérhető legyen, és minél többen válasszák a kerékpározást mindennapi közlekedési eszközként. 
A fejlesztés végeredményeként a megvalósuló útvonalak csatlakoznak majd a kerékpáros úthálózat már meglévő, illetve tervezett szakaszaihoz, és az I., a II. meg a XIII. kerületeken ível majd át, a Bécsi út – Frankel Leó út – Nagykörút – Lehel utca – Róbert Károly körút – Dagály sétány – Árpád híd – Vörösvári út által határolt területet fedi le. Amennyiben a már kiírt közbeszerzés eredményes lesz, a munkálatok a nyár folyamán elkezdődnek.

Forrás: bkk.hu

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode