Bréking / látnivalók és kultúra

szerkesztés

Új irodalmi eseménysorozat hódít a budapesti kávéházakban

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 02. 01. 13:51

Nemcsak a századfordulón volt hatalmas élet a kávéházakban, hanem napjainkban is, sőt, egyre több helyen találkozhattok a Fiatal Drámaírók Háza programsorozattal is, ahol fiatal, pályájuk elején álló szerzők felolvasóestjein, irodalmi témájú előadásain vehettek részt.

A Fiatal Drámaírók Háza irodalmi programsorozatának célja, hogy a kortárs irodalmon keresztül lehessen diskurzusokat kezdeményezni, a közönség pedig a fiatal, kevésbé ismert szerzőket is megismerhesse. A felolvasóestek és beszélgetések állandó helyszíne a Trafó és a Manyi, ahol rendszeresek a telt házas események, ám ehhez a két helyszínhez csatlakozott idén a Főfotó kávézó és Szatyor Bár is. 

Aki kedvet kap a kávéházi irodalmi témájú előadáshoz és az arról való vitához, az a következő hetekben több helyen is találkozhat a csapat programjaival. Február 5-én kortárs drámák felolvasóestje lesz a Szatyorban, míg február 15-én elindul a következő évad a Trafóban.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode