Keresés EN

Budapest

Megvan a dátum, mikortól indul a Fényvillamos

Hamarosan útnak indul az adventi és a karácsonyi időszak látványossága, a Fényvillamos.

Az adventi és a karácsonyi időszak nem telhet el Fényvillamos nélkül, de ahogy már tavaly, úgy idén is egy egész flotta, sőt még Fénybusz is biztosítja az ünnepi hangulatot. A feldíszített járművek december 1-jén indulnak útjukra a Hungária kocsiszínből, ráadásul a kigördülés pillanatát most bárki elcsípheti, hiszen a BKV minden érdeklődőt vár a Sport utcába. A BKV Fényflottája 2024. január 7-ig közlekedik majd a budapesti utakon, pontos menetrend hamarosan.

A Fényflotta mellett már a karácsonyi vásárokon is hangolódhattok az ünnepekre, a legnagyobb karácsonyi vásárok nyitásáról és programjáról itt, a különleges újításokról itt olvashattok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Neked ajánlott

A