Bréking / szabadidő

szerkesztés

Két héttel tovább tart nyitva a Csepeli Jégpark

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 31. 15:13

Az eredeti tervek szerint január 31-én zárt volna az egyik legnépszerűbb fővárosi jégpálya, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel február 12-ig meghosszabbították a nyitva tartást.

A XXI. kerületben, a II. Rákóczi Ferenc út 89–91. szám alatt található jégpálya ezen a télen már több mint 40 ezer látogatót fogadott, így nem is csoda a hosszabbítás. A napi nyitva tartás is módosul, mindennap reggel 8 és 21 óra között korizhatunk a jégfolyosójáról is híres Csepeli Jégparkban.

A pálya összesen 2000 m²-nyi jégfelülettel rendelkezik, melyhez egy 200 m²-es tanulórész is tartozik, a már említett jégfolyosó pedig 250 méter hosszú.

A belépő 3 éves kor felett továbbra is 2000 Ft, csepeli lakcímkártyával pedig 1200 Ft. A korcsolyabérlés 1000 Ft/korcsolya. További infók a Csepeli Jégpark weboldalán, illetve Facebook-oldalán.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode