Bréking / gasztró

szerkesztés

„Gyerekek, szeretik a perecet!” – Ajándék sajtos pereccel ünnepli 10. szülinapját a BITE bakery café

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 31. 13:17

Idén februárban már 10 éve lesz annak, hogy megnyitotta első egységét Budapesten a BITE bakery café, így idén már egy szép kerek évfordulót ünnepelnek a hagyományos szülinapi perecosztásukkal.

2013 februárjában nyílt meg az első BITE bakery café a Teréz körúton, azóta pedig már további 4 helyen is megtaláljuk őket, ha felkapnánk reggel egy gyors harapnivalót munkába vagy suliba menet: az Oktogonon, a Király utcában, a Szervita téren és a Váci úton (ideiglenesen zárva).

A 10. évforduló alkalmából a 4 belvárosi üzletükben osztanak szét több ezer sajtos perecet február 9-én, azaz a Teréz körút 62., az Oktogon tér 4., a Szervita tér 8. és a Király utca 59. szám alatt. A perecek bezsebeléséért mindössze annyit kell bemondanunk: „Boldog szülinapot, BITE!”. Valamennyi egység reggel 7 órakor nyit, így aki semmiképpen sem szeretne lemaradni, érdemes már nyitáskor rajthoz állnia.

FONTOS: a vásárlás nem feltétel ahhoz, hogy perecet kapj ajándékba, de minden látogató csak 1 db perecre jogosult.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode