Bréking / szabadidő

szerkesztés

Csendes nyitvatartás lesz vasárnap délelőtt az autistákért a Városligeti Műjégen

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 26. 14:16

Január 29-én, vasárnap délelőtt 10 és 12 óra között kísérleti jelleggel csendes nyitvatartás lesz a Városligeti Műjégpályán, hogy kedvezzenek az autista korcsolyázóknak és kísérőiknek.

Egyelőre kísérleti jelleggel szerveznek csendes nyitvatartást vasárnap délelőtt 10 és 12 óra között a Városligeti Műjégpályán, hogy az autisták és kísérőik is élvezhessék a korcsolyázás örömeit. A csendes órákban nem játszanak majd zenét, és csak szükség esetén használják a hangosbemondót, valamint az autistákat támogató kutyákat is beengedik a helyszínre, hogy a pálya mellől tudják figyelni a gazdijukat. Ezekben az órákban a teljes közönség számára nyitva lesz a Műjég, de a szervezők mindenki együttműködését kérik, hogy az autizmussal élők csökkentett zaj mellett tudjanak korcsolyázni. A vasárnap délelőtti csendes nyitvatartást az Együtt az Autistákért Alapítvánnyal közösen valósítja meg a Városligeti Műjégpálya.

Forrás: Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó Facebook-oldala 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode