Bréking / látnivalók és kultúra

szerkesztés

Kern András 75 – Ingyenesen nézhető a színészlegenda 3 filmje a FILMIO-n

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 26. 12:27

Kern András 75. születésnapja alkalmából vasárnapig ingyenesen megtekinthető a színészlegenda 3 filmje, A miniszter félrelép, a Ripacsok és a Szabadíts meg a gonosztól a FILMIO-n.

A Nemzeti Filmintézet ingyenes filmekkel tiszteleg a 75. születésnapját ünneplő Kern András előtt, akinek számtalan alkotását őrzik az archívumukban. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, író, komikus, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja az egyik legnépszerűbb magyar színész, akinek nevéhez számos felejthetetlen színházi, filmes, valamint szinkronalakítás és paródia fűződik. A FILMIO-n mától vasárnapig ingyenesen tekinthető meg A miniszter félrelép című vígjáték, a Ripacsok című filmszatíra és a Szabadíts meg a gonosztól, ami a II. világháború idején játszódó dráma.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode