Bréking / budapest

szerkesztés

A 7. legjobb kulturális úti cél Budapest a Tripadvisor szerint

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 25. 12:54

A Tripadvisor idén is kihirdette a legjobb úti célokat, a Legjobb kulturális úti célok kategóriában Budapest a 7. helyet szerezte meg.

A Tripadvisor szerkesztői csapata minden évben kihirdeti a legjobb úti célokat, idén hat kategóriába sorolták őket: Népszerű úti célok, Trendi úti célok, Legjobb gasztro-úticélok, Legjobb síüdülőhelyek, Legjobb természeti helyek és Legjobb kulturális helyek. Utóbbi egy új kategória, élén pedig a marokkói Fez áll. Szintén ebben, a kulturális úti célok kategóriában Budapest hetedik helyezést ért el, megelőzve ezzel Velencét, Sevillát és Berlint is.

A szerkesztők méltatták, hogy Budapest forrásaiból és kútjaiból több mint 15 millió gallon víz tör fel (1 gallon = 3,78541 liter), és a fürdők városa a különböző fürdők lenyűgöző sokaságát kínálja az ideérkezők számára. Három kihagyhatatlan dolgot is ajánlanak itt: éjszakai hajós városnézés a Legenda City Cruiseszal, bor-, sonka- és sajtkóstoló, éjszakai történelmi és vámpírséta a budai Várban.

Forrás: Turizmus.com 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode