Bréking / gasztró

szerkesztés

Egyél egy vega burgert a Billogban, és támogasd a töreki állatmenhelyet!

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 17. 11:06

Elsőre talán furcsa lehet, hogy egy hamburgerező olyan állatmenhelyet támogat, ahol a vágóhíd elől mentett állatok élnek, de szerintünk szuper kezdeményezés. Ha a Billog valamelyik egységében veszel egy vega burgert, akkor 500 forinttal támogatod a Dharma állatmenhelyet.

A Siófokhoz tartozó Törekiben található a Dharma állatmenhely, ahol a kínzás és a rossz tartás elől mentett lovak vannak többségben, de más haszonállatból – birka, tehén, bika – is rengeteg van. Az elmúlt időszakban a menhely különféle akadályokba és nehézségekbe ütközött, felmerült, hogy elveszíthet 32 hektárt a területéből, ezért most a Billog is hozzájárul a menhely támogatásához. Ha vásárolsz a kőbányai vagy a XIII. kerületi egységüknél egy vega burgert, amiben Beyond Meat húspogácsa van, akkor elutalnak 500 forintot a Dharma állatmenhelynek.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode