Bréking / látnivalók és kultúra

szerkesztés

Miley Cyrus új klipjét az Emmy-díjas Rév Marcell fényképezte

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 13. 13:42

Ma jelent meg Miley Cyrus új, Flowers című kislemeze és klipje, utóbbit a szeptemberben Emmy-díjat nyert magyar operatőr, Rév Marcell fényképezte.

Az amerikai énekesnő új lemeze Endless Summer Vacation címmel jelenik meg március 10-én, ehhez érkezett meg most az első kislemezdal, melynek klipjében Cyrus egyedül edz, úszik, táncol, ezzel is a dal mondanivalóját erősítve, miszerint párkapcsolat nélkül is tud teljes életet élni. (Rövid házasságot követően 2020 elején vált el Liam Hemsworth színésztől – A szerk.)

A Rév Marcell által fényképezett klipet alább nézhetitek meg: 

A Kreatív szúrta ki, hogy az elmúlt napokban egy másik hazai klipes sikernek is örülhettünk, ugyanis a magyarspanyolorosz filmes kollektíva, a Kinopravda munkája bekerült az SXSW Fesztivál filmes szekciójának videóklipes versenyprogramjába. A Diplo és Miguel Don't Forget My Love című számához készült kisfilm sztoriját Horváth Viktor és Áprily Zoltán írta, kreatív producere Kostil Danila, operatőre pedig szintén Rév Marcell volt. Odalent ezt is megnézhetitek.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode