A Pink Floyd egyik alapító tagja, Roger Waters 2023. április 23-án lép fel ismét Budapesten, ezúttal a This Is Not A Drill című turnéjával, melyet Waters „első búcsúturnéjaként” is hirdetnek.

Az éles politikai megszólalásairól is híres Waters a Pink Floyd klasszikusai mellett (Us & Them, Comfortably Numb, Wish You Were Here, Is This The Life We Really Want?) természetesen a saját dalait és legújabb, The Bar című szerzeményét is Budapestre, az MVM Dome-ba hozza, a koncert során pedig gitáron, basszusgitáron és zongorán is játszik majd.

Azt nem lehet tudni pontosan, hogy az „első búcsúturné” alcímet fricskaként adta-e Waters a turnénak, vagy komolyan fontolgatja a visszavonulást, mindenesetre biztosan nem lesz már túl sok alkalom, hogy élőben láthassuk a legendás zenészt. A budapesti koncertre elsőként a regisztrált Live Nation-tagok vásárolhatnak jegyet szeptember 29-én 10 órától. A normál jegyértékesítés október 3-án, hétfőn kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. Az előadásra többfajta VIP-csomag is kapható, részletek a https://vipnation.eu/rogerwaters oldalon.

Címkék