Ismét felpezsdül ősszel Budapesten a művészeti élet, október 6. és 9. között immár 12. alkalommal rendezik meg Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi kortárs képzőművészeti vásárát, az Art Market Budapestet.

A művészeti seregszemlén idén is számtalan új benyomásra és élményre tehetünk szert, ezúttal közel 120 kiállító vesz részt az eseményen mintegy 30 országból, és 500 feletti művész több ezer alkotását tekinthetjük és vásárolhatjuk meg a Bálna Budapest épületében a korábbi évekhez képest még kiterjedtebb, 8.000 négyzetméternyi kiállítási területen.

A művészeti vásáron számtalan kísérőprogram közül válogathatunk, melyeknek ugyancsak a Bálna Budapest ad otthont. 

A művészeti vásáron számtalan kísérőprogram közül válogathatunk, melyeknek ugyancsak a Bálna Budapest ad otthont. 

Art Photo Budapest néven Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vására is vár majd minket, az Inside Art nemzetközi művészeti és műtárgypiaci konferenciát is itt rendezik meg, és érdemes lesz megnézni a 360 Design Budapest design kiállítását is, ha képbe akarunk kerülni a legújabb trendekkel és innovációkkal.

Az Art Market Budapest idei díszvendégeként Szerbiát üdvözölhetjük, melynek kortárs művészetét külső helyszíneken létrejövő kiállítások és események is bemutatják, így a programsorozat MOST.SERBIA néven több napos művészeti fesztivállá szerveződik.

Az Art Market Budapest programjairól az esemény weboldalán tájékozódhattok, jegyvásárlásra pedig itt van lehetőség.

Címkék