A Balaton egyik legjobb helye, a Mór24 egy estére Budapestre jön, a Déryné csapata ugyanis meghívta a kísérletező kedvéről és finom ízeiről ismert pici balatonfüredi étteremből ismert Almás Editet és Albrecht Tamást, hogy egy szuper menüvel lepjék meg a fővárosi közönséget. A Dérynére jellemző laza és elegáns környezet, szuper vendéglátás és a balatoniak csodás ötletei egy vacsorán találnak egymásra, amelynek alapja a mindkét helyre jellemző minőség iránti elkötelezettség, a fenntarthatóságba vetett hit és a vendégeket lázba hozó freestyle vendéglátás.

Almás Edit és Albrecht Tamás együtt és külön-külön is bejárták a világot, ezután jutottak Balatonfüredre, ahol végül megnyitották saját éttermüket, a Mór24-et, ahol csodás small plate-jeik segítségével laza környezetben kóstolhatjuk meg különleges fogásaikat. Most pedig – a Déryné csapatának meghívására – Budapestre is elhozzák ikonikus ételeiket.

A két étterem közötti gesztus hazai viszonylatban is rendhagyó, így az összejövetel a kiváló ételek mellett a szakmai barátságról, egymás munkájának elismeréséről is szól. A Déryné és a Mór24 munkásságában, felfogásában több közös pont is van, a minőség iránti elkötelezettség és a fenntarthatóságban való hit mellett a vendégeket lázba hozó freestyle stílus mindenképp ilyen. A kollaborációban a Déryné a kulisszát adja: a Camp Déryné nappaliját, védett teraszait és kényelmes kanapéit élő DJ-szettekkel, míg a Mór24 legvagányabb tányérjai készülnek a két séfcsapat kollaborációjában.

A hétvégi, zárt körű vacsorán a közönség olyan különleges és Balatonfüreden már kedvelt ételekkel ismerkedhet meg, mint a sourdough, a dukkah, a lazac-ceviche, a sült kovász tekeresvölgyi tejfellel, a híres M24 disznósajt vagy a mézes-diós brie. A menü kialakítása jelenleg is folyik, így különleges meglepetések is várnak. 

A zár körű vacsorára itt lehet helyet foglalni. 

Címkék