Több mint 70 év után újra látogatható a Lónyay–Hatvany-villa a budai Várban, ahol az Aranybástya étterem és kávézó nemcsak remek fogásokkal, de lenyűgöző panorámával is vár minket. Augusztus 20-án többféle opció közül is válogathatunk, ha náluk akarjuk tölteni az ünnepi estét és szuper kilátás mellett csodálnánk meg a tűzijátékot.

Augusztus 20-án a Silver Tickettel, azaz a Sétáló Teraszjeggyel 20:00 és 23:00 óra között tartózkodhatunk az Aranybástya teraszán, ahol Kreinbacher pezsgővel, borválogatással, koktélokkal, long drinkekkel és jobbnál jobb gin-tonikokkal a kezünkben élvezhetjük az estét.

Ha nemcsak italoznánk, de vacsorázni is szeretnénk, akkor azt a RoseGold Ticket megváltásával tehetjük meg, és olyan fogások várnak ránk, mint a kacsamájterrine, a pisztráng sevrugakaviárral, a rókagomba-krémleves, a malaccsászár és a málnás, pisztáciafagylaltos mille-feuille. De kérhetünk kímélő vacsorát is füstölt padlizsánkrémmel, Waldorf-salátával, egy könnyed paradicsomos-bazsalikomos-dinnyés nyári levessel, töltött kápia paprikával és citromtarte-tal. A vacsora közben pedig a Silver Tickethez tartozó italkínálat közül válogathatunk, és koccinthatunk az államalapítás ünnepének évfordulójára.

 Az ünnepi ajánlat és a foglalás részleteiről az Aranybástya honlapján tájékozódhattok.

Címkék

Elérhetőségek

Aranybástya étterem és kávézó 1015 Budapest, Csónak utca 1. Facebook-oldal Weboldal