Szponzorált / éjszakai élet

szerkesztés

A tematikus sörhétvégék, a grillpartik és a szabadtéri játékok helyszíne a nyárra: Fehér Nyúl Brewery & Taproom

Szerzők

  • sponsored WLB

2022. 06. 09. 14:42

Nyári üzemmódba kapcsolt a Fehér Nyúl Brewery & Taproom. A Soroksári úti udvarban indusztriális környezetben, árnyat adó napernyők alatt kóstolhatjuk a főzde legjobb söreit, és programokból sem lesz hiány. Pont annyira közel a belvároshoz, hogy hamar náluk legyünk, és éppen annyira távol, hogy meglegyen a bennfentes érzésünk: valami különleges társaság tagjai vagyunk. Mutatjuk is, hogy mire számíthatunk náluk a szezonban.

Bízzuk magunkat a Fehér Nyúlra már a Nyárindító hétvégéjükön, hiszen pénteken és szombaton a legkedvesebb tételeiket hűtik be, és újdonságokat, különlegességeket is csapra tesznek. A koccintáshoz zsíros kenyér dukál, és persze a barátok, a leendő haverok, a sörértők és a kíváncsiskodók. 

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Lesznek tematikus sörhétvégék (például IPA-hétvége, akár 2021-ben, Sour-hétvége, NEIPA-hétvége, Gyümölcsös sörök hétvégéje…), és lényegében egész nyáron szabad a grillrácsuk is, amit könnyűszerrel kibérelhettek, ha nincs rendelkezésre álló kert, vagy ha inkább egy külső helyszínen sütögetnétek, Fehér Nyúl sörökkel a kézben. Minden kelléket biztosítanak, nektek csak a sütnivalót kell hoznotok, az eszközök a taproom sajátjai. Ahogy a hidratálásról is gondoskodnak. Ezt a grillszezont június utolsó péntekjén és szombatján indítják be. Két órára 5500 forint / grill áron mesterkedhetünk a faszén fölött, cserébe adott a hangulatos udvar, a jó társaság és a sör

Fotó: Fehér Nyúl

A taproom nyitvatartása alatt az aktívabbak játszhatnak, kihívhatják a barátaikat vagy a szomszédos asztalok társaságait akár pingpongozni, óriásjengázni, és a cornhole nevű babzsákdobálós játék is elérhető az udvarban. Volt már náluk sörpongbajnokság, akár erre is számíthatunk a jövőben. Ezek a mulatságos szabadtéri játékok ilyen minőségű sörökkel még felszabadítóbbak!

Fotó: Fehér Nyúl

A Fehér Nyúl Brewery & Taproom a random sörözések és esték mellett örömmel biztosít helyszínt nagyobb baráti társaságoknak, legénybúcsúknak, szülinapoknak, céges lazulásoknak, természetesen főzdetúrával, sörkóstolóval együtt, hogy közelebb kerülhessünk a kraft sörök és egyben a Fehér Nyúl világához. 

Hasonló tartalmak

Admin mode