Ha a barátnőkkel, haverokkal, kisebb vagy nagyobb társaságokkal nyakunkba vesszük az éjszakai Budapestet, és szeretnénk egy jót bulizni, akkor az Ötkertre mindig számíthatunk. Most, hogy beköszöntött a nyári buliszezon, a főváros klasszikus értelembe vett klubjai közül egyedülállóan itt heti hat estén át várnak minket a jobbnál jobb bulik.

Az Ötkert már több mint egy évtizede a budapesti bulihelyek koronázatlan királya, a trónról pedig nehéz letaszítani, hiszen a belváros szívében egy gyönyörűen felújított 19. századi épületben mulathatunk estéről estére. A mainstream clubzenék, a legforróbb latin & reggaeton ütemek, a 90-es, 2000-es évek megunhatatlan slágerei és az ütős hip-hop & R’n’B korongok ezen a nyáron rendhagyó módon, szinte egész héten, – a vasárnapi pihenőnapot leszámítva – hat estén keresztül várnak minket.

Érdemes már ezen a héten ellátogatni az Ötkertbe, ugyanis június 20-tól, a Summer Opening Weeken kezdetét vette a nyári időszámítást. Káprázatos show- és látványelemekkel, táncosokkal, különleges klubdekorációval és italakciókkal várnak minket, hogy bemelegítsünk a szezonra. A későbbiekben sok tematikus bulira számíthatunk, melyet a hűsítő nyári koktélkülönlegességek biztos felejthetetlenné varázsolnak.

Az Ötkert weboldalán megtaláltok minden fontos infót, a részletes programokat és asztalfoglalásra is van lehetőség.

Címkék