Legyen szó egy lassú, lustálkodós hétvégéről vagy egy sietős, kaotikus hétköznapról, ha valami egészségeset szeretnénk enni vagy inni, akkor a LÉ – Juice & More-ban a helyünk, ahol finom brunchfogások, változatos kávékínálat, francia pékáruk, superfoodsaláták, roppanós lepények, na meg persze dzsúszok és smoothie-k várnak ránk minden formában. Megtaláljuk őket a Dob utcában, de tavaly óta már Újlipótvárosban, a Kárpát utca 11. szám alatt is megnyitotta kapuját a legújabb dzsúszbár. Ha helyben készült, színes és ízletes gyümölcs- és zöldséglevekre vágyunk, netán egy immunerősítő shotra vagy valami egészséges harapnivalóra, akkor mindenképpen ugorjunk be hozzájuk egy frissítőre, vagy válogassunk a LÉ Deli különlegességeiből.

A LÉ – Juice & More első üzlete 2018-ban a Dob utcában nyitott, az ötletet pedig a mediterrán, valamint a közel- és távol-keleti utazások adták, ahol egymást érik a dzsúszbárok. A jobbnál jobb leveket kortyolgatva pedig nemcsak a tengerparti hangulatot élhetjük át most már Újlipótvárosban is, de valami igazán egészséges, mégis élvezetes élményben is részünk lehet.

Rengeteg tesztelés, kutatás és tervezés után alakultak ki azok a LÉ-receptúrák, melyek a szervezetre jótékony hatással vannak, sőt egymás hatását is erősítik. A frissítő dzsúszok mellett érdemes kipróbálni a hideg smoothie-kat is, a fagyasztott gyümölcsökből készülő vitaminbombákat kérhetjük narancsleves vagy görög joghurtos alappal is. Minden dzsúsz és smoothie 3 különböző színben, villámgyorsan, helyben készül, így garantálva a frissességet, rengeteg gyümölcs- és zöldségvariáció felhasználásával.

Ha még nem érezzük magunkat elég bátornak ahhoz, hogy egy igazán merész összetevőkből álló dzsúszt kóstoljunk meg, kezdőlépésként kérhetünk frissen facsart narancslevet is. Ha pedig már fekete öves dzsúszfogyasztók vagyunk, akkor mindenképp próbáljuk ki az igazi vitaminboost 100% zellerlét. De természetesen egyéni igényeket is teljesítenek, a meglévő alapanyagokból szívesen mixelnek egyedi dzsúszt vagy smoothie-t is. A levek mellett persze a falatozásra is van lehetőségünk, melegszendvicsek, töltött croissant-ok, joghurt-granola kombinációk, gofrik és lepények közül válogathatunk.

Érdemes a LÉ Deli termékeit is szemügyre venni, olyan különleges ízpárosítású lekvárokat találunk, mint például a levendulás otelló vagy a vaníliás ribizli, de házi készítésű sült teák, szörpök, kekszek, sőt még egy badacsonytomaji szőlőlugasból származó must is kapható. Ha pedig szeretnénk megtisztítani és felturbózni a szervezetünket, akkor érdemes kipróbálni a webshopról megrendelhető LÉ-böjtöt, a dietetikus segítségével összeállított tisztítókúra-csomagot, mely egy napra 6-féle dzsúszt és 4-féle shotot tartalmaz.

Címkék

Elérhetőségek

LÉ - Juice & More 1074 Budapest, Dob u. 3. és 1133 Budapest, Kárpát utca 11. Facebook-oldal Weboldal