Bréking / budapest

szerkesztés

Karácsonyfát kaptak az Állatkert elefántjai, szurikátái és teknősei

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 12. 21. 10:19

Az elefántok a kezdeti bizonytalankodás után hamar meglátták a táplálkozási és a játéklehetőséget a zöldségekkel díszített fenyőben, a szurikáták és a teknősök is örültek a meglepetésnek.

Az Állatkertben sok gondot fordítanak arra, hogy az ott élő állatok környezetét gazdagítsák, új játékokkal, programokkal, szórakozással kedveskedjenek nekik. Az Oázis Kertészet jóvoltából az ünnepre való tekintettel ehhez most ajándék fenyőfák is rendelkezésre álltak.

Az elefántok a tűlevelek láttán először meglepődtek, Angele, az anyuka, és Arun, a nagy testvér óvón fogták közre Samut, a másfél éves kiselefántot, ám a gyanakvás hamar elillant, és meglátták a zöldségekkel díszített fában rejlő táplálékforrást és játéklehetőséget. Az ormányosokon kívül a szurikáták és a teknősök is hasonló ajándékot kaptak az ünnep alkalmából, amit ők is érdeklődéssel fogadtak. 

ForrásFővárosi Állat- és Növénykert és Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode