Szponzorált / éjszakai élet

szerkesztés

A backstage kulisszatitkainak nyomába eredhetünk a Budapest Park jubileumi kiadványával

Szerzők

  • Támogatott szerkesztőségi tartalom

2022. 11. 08. 12:15

A Budapest Park a főváros ikonikus koncerthelyszíne, melynek eseményeit mi is folyamatosan nyomon követjük, most pedig bárki beleshet a kulisszák mögé. Igaz történetek, exkluzív fotók, zenészek, zeneipari szakemberek és a Budapest Parkot megálmodó stáb sztorijai töltik meg a Backstage című könyvet, mely már megtalálható a könyvesboltok polcain.

Sajó Dávid, a könyv szerzője első kézből szolgáltatja nekünk a jobbnál jobb sztorikat és térképezi fel a Budapest Park legendáját, ugyanis heteken keresztül hallgatta a zeneipari szereplők és a stáb anekdotáit, így még sosem vagy ritkán hallott sztorik, igazi kulisszatitkok és személyes történetek színesítik a több száz oldalas kiadványt. 

Fotó: Budapest Park

Egy ilyen jól működő vállalkozásnál hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kezdeti nehézségekről – pedig az idei szezont rekord nézőszámmal záró szórakozóhely történetében ebből is jó néhány adódott. A hely megalkotói őszintén mesélnek arról, hogyan kapaszkodtak elérhetetlennek tűnő álmaikba akkor is, amikor a legtöbben már lemondtak róluk; milyen tapasztalatokkal gazdagodtak, és mi az, amit ma már máshogy csinálnának; mik voltak azok a sorsfordító döntések, amelyek végül a Budapest Park sikeréhez vezettek – olvashatjuk a könyvről.

Fotó: Budapest Park

Mi volt Marsalkó Dávid (Halott Pénz) legemlékezetesebb parkos pillanata? Hogyan rombolta le a Bohemian Betyars az öltözőt? Ki az, aki 8 hónapos terhesen állt színpadra, miközben a nőgyógyásza minden lépését kémlelte? És egyáltalán, milyen koncertekre járnak szabadidejükben kedvenc magyar sztárjaink? A Backstage című kiadványban ezekből a történetekből is szemezgethetünk.

Fotó: Budapest Park

A Budapest Park ikonikus koncertjeit vagy épp a tavaly nagy sikerrel megnyitott jégpályát mi is több alkalommal dokumentáltuk már, de a helyszín kiváló fotósainak képei adják vissza igazán a hangulatot, akik szinte már a zenészekkel egy ritmusra kattintják fényképezőgépeiket. A könyv történeteit éppen ezért 500 darab exkluzív fotó kíséri végig, melyek nemcsak a Park monumentalitását mutatják be, de olyan helyszínekre is elkalauzolnak minket, amiket a közönség sohasem lát. Sőt a „Park-családba” is betekintést engednek, vagyis megismerhetjük azokat az embereket, akik az év 365 napján azért dolgoznak, hogy kint hagyhassuk a valóságot.

Fotó: Budapest Park

A könyv megjelenéséhez egy különleges együttműködés is társul. November 10. és december 11. között a belváros egyik kedvenc újhullámos bisztrója, a Madhouse kifejezetten a könyv ihlette menüvel várja a vendégeket az Anker közben – például kipróbálhatjuk, milyen a tubis desszert.

Fotó: Budapest Park

A képes kiadványt a Libri boltjaiban vagy a Budapest Park weboldalán lehet megvásárolni. Akik koncertjegy mellé vásárolják (a weboldalon keresztül), azok kedvezményes áron és szállítási díj nélkül juthatnak hozzá a könyvhöz.

Hasonló tartalmak

Admin mode