Bréking / szabadidő

szerkesztés

Kiállításokkal, zenével és kulináris élvezetekkel érkezik a Kiscelli Advent

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 24. 17:01

December 10-én, szombaton karácsonyi hangulat költözik a Kiscelli Múzeum falai közé, ismét lesz adventi ünnepnap az egész családnak szóló programokkal.

A délelőtt 10 órától estig tartó Kiscelli Advent színes és változatos programokkal várja a vendégeket. A Sziklapincében a fővárosi kutyatartásról szóló kiállítás tekinthető meg, a Templomtérben pedig Mácsai István képzőművész munkái, az emeleti részen pedig egy pop-up tárlat várja a vendégeket, amit a Fővárosi Képtár gyűjteményeinek 19. századi anyagából válogattak össze. Lesz ezenkívül csomagolópapír-készítés és képeslap-aranyozás, épületbejárás és segítőkutya-bemutató. A Hírös Gasztroszínház zenés-gasztrós bábelőadása egy szívmelengető és szellemes Janikovszky Éva-mese lesz, a két tacskóról szóló Bertalan és Barnabás. Ezeken kívül forralt borral, süteményekkel és karácsonyi zenével várnak mindenkit a múzeum munkatársai. A 14 éven aluliak ingyen vehetnek részt a programokon, a felnőttek pedig 2500 Ft-os belépő megváltása ellenében. 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode