A szürke téli napokon sokszor nehéz motivációt találni a sportolásra, de ha betérünk a Frankel Leó utcában található Grinder Premium Fitness & Coffee Shopba, akkor megjön a kedvünk a mozgáshoz. A hibrid hely egyszerre sporteszköz-bemutatóterem és a minőségi kávék és az egészséges desszertek fellegvára.

Az utóbbi időben egyre többen választják az otthoni sportolást, azonban a hagyományos sporteszközöket sokszor nehéz beilleszteni a lakásunkba, hiszen nem feltétlenül passzolnak otthonunkba, vagy épp túl nagy helyet foglalnak. A Grinder Premium Fitness & Coffee Shopban azonban pont olyan eszközöket találunk, melyek lakásunk tökéletes kiegészítői lehetnek. A kávézóba betérve nemcsak megcsodálhatjuk a különleges, fából és bőrből készült gépeket, de ki is próbálhatjuk őket, miközben az MTRM roast specialty kávéit kortyolgatjuk vagy a Lavita nyers vegán desszertjeit kóstolgatjuk.

A dizájn-kézisúlyzók, a laptop-munkaállomássá alakítható szobabicikli, a motor nélküli futópad, az evezőpad, a bordásfal, a csigás fali kötélhúzó erősítőgép vagy a többfunkciós edzőpad nemcsak a sportolásban lehet társunk, de lakberendezési tárgyként is megállja a helyét. A magas minőségű, WaterRower és NOHrD márkájú fitneszeszközök Németországban készülnek, és búcsút intenek a hagyományos kialakításnak, ugyanis a fából és bőrből tervezett gépek könnyen beilleszthetők egy modern nappaliba. A dizájnerek a helytakarékosságra is ügyeltek, ugyanis minden eszköz összecsukható vagy a falhoz állítható.

A fitneszeszközökön kívül számos, az evezéshez kapcsolódó eszköz, alkatrész és kiegészítő található a bemutatóteremben, így mára az evezősök egyik belvárosi találkozóhelyévé nőtte ki magát a kávézó. Ha érdeklődünk az evezőssportok iránt, feldobnánk a lakásunkat egy modern sporteszközzel vagy csak szeretnénk egy sportos közösség része lenni és egy jót kávézni, akkor érdemes ellátogatni a Grinderbe!

Címkék

Elérhetőségek

Grinder Premium Fitness & Coffee Shop 1027 Budapest, Frankel Leó út 7. Facebook-oldal Weboldal