Októberben pezsegni fog a művészet Budapesten, ugyanis az Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi kortárs képzőművészeti vására, Magyarország legnagyobb művészeti kiállítása október 7. és 10. között 11. alkalommal nyitja meg kapuit.

A több tízezres látogatottságú, évente megrendezésre kerülő művészeti esemény ezúttal közel harminc országból mintegy 120 kiállítót lát vendégül, több mint 500 művész több ezer alkotását tekinthetjük és vásárolhatjuk meg a Bálna Budapest épületében kialakított, mintegy 7000 négyzetméteres kiállítási területen. Újszerű és inspiráló művészeti tartalmakkal, hazai és nemzetközi sztárokkal, szárnyait bontogató tehetségekkel és új impulzusokkal vár minket az év legjelentősebb képzőművészeti eseménye. Az Art Market Budapest olyan friss művészeti inspirációkra épít, amelyek éppannyira táplálkozhatnak a feltörekvő régiók – kiemelten a posztkommunista kelet-európai országok –, mint a fejlett Nyugat új, progresszív generációjának művészetéből vagy más kontinensek Európában még kevéssé felfedezett művészeti választékából.

A művészeti seregszemle számtalan kísérőprogramja között ugyancsak a Bálna Budapest ad otthont – Art Photo Budapest néven – Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vásárának, az Inside Art nemzetközi művészeti konferenciának, illetve a New Visegrad Photography fotó- és a 360 Design Budapest dizájnkiállításnak is.

Az Art Market Budapest részletes programjairól ide kattintva tudtok tájékozódni.
 
Nyitvatartás: 
 

Október 7., csütörtök 11.00–19.00
Október 8., péntek 11.00–21.00
Október 9., szombat 11.00–19.00
Október 10., vasárnap 11.00–19.00

Címkék

Elérhetőségek

Art Market Budapest Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11–12.) Facebook-oldal Weboldal