Bori István 3D-grafikus legújabb munkáját a The Last of Us című túlélőhorror inspirálta, ráadásul egy mindannyiunk számára jól ismert helyszínt gondolt újra posztapokaliptikus köntösben.

A The Last of Us talán azok számára sem teljesen ismeretlen cím, akik kevésbé jártasak a videojátékok világában, hiszen már a 2013-as első rész is nagy sikert aratott, de a tavaly megjelent The Last of Us Part II is rengeteg díjat bezsebelt, illetve több botrány is övezte az amúgy zseniális játékot.

Bori István most ennek a franchise-nak a stílusában alkotta újra a Széll Kálmán téri metróállomás épületét, a végeredmény pedig olyan kiváló lett, hogy fel sem tűnik, hogy nem a játékot fejlesztő Naughty Dogtól származik a kép. A grafikus további munkásságát a honlapján ismerhetitek meg.

A The Last of Usból jelenleg egyébként az HBO forgat tévésorozatot, melyben Pedro Pascal (Trónok harca, The Mandalorian, Narcos) és Bella Ramsey (Trónok harca, Az Úr sötét anyagai) játssza majd a két főszerepet, míg a történetet a játék egyik társrendezője, Neil Druckmann, valamint a Csernobil minisorozat alkotója, Craig Mazin jegyzi.

Forrás: GameStar.hu 

Címkék