Július 31-én, szombaton este hat budapesti, illetve Budapest környéki helyszínen az eddiginél is változatosabb formában élhetjük ki fürdőzési szenvedélyünket a Strandok Éjszakáján. Az tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő országos eseményhez idén is több budapesti vizes helyszín csatlakozott, amelyek hosszabbított nyitvatartással és változatos programokkal várnak bennünket.

A Lupa Beachen 19 órától hamisítatlan karibi hangulatban, ingyenes belépés mellett, homokos parton élvezhetjük az első éjszakai strandröplabda-bajnokságot, de különleges gyermekprogramok, SUP-jóga és -oktatás, éjszakai fürdőzés és a beachklubok is gondoskodnak arról, hogy egy langyos tengerparti estén érezzük magunkat.

Igazi retró hangulatban csobbanhatnak azok, akik 31-én a Pünkösdfürdői strandra látogatnak. A strand árnyas fáival, zöldterületeivel igazi kikapcsolódást nyújt. A programok itt már délelőtt megkezdődnek: retró zenével, családi vízipisztolycsatával, aquafitnesszel és nyereményjátékokkal.

Az Aquaworldben éjjel egyig csobbanhatunk, csúszdázhatunk és szaunázhatunk hawaii hangulatban, koktélshow-val és táncosokkal.

Budaörsi Uszoda és Strand pedig éjfélig ingyenes szaunaszeánszokkal, meglepetésfelöntésekkel kényeztetik a vendégeket.

MOM Sportban amellett, hogy naplementében élvezhetjük a budai hegyek csodás sziluettjét, éjjel 2-ig változatos programokkal, aquafitnesszel, búvárkodással és SUP-próbával várnak bennünket.

belépők áráról érdemes előre tájékozódni, mert míg egyes helyeken a szokásos napijegyek érvényesek az esti programokra, addig máshol kedvezményes különbelépőt válthatunk.

Címkék