Bréking / gasztró

szerkesztés

A Belli di Mamma Óbudán – Európa egyik legjobb pizzériája már a Kolosy téren is megtalálható

Szerzők

  • Blazsovszky Péter

2021. 07. 26. 11:30

Remek hír az olasz konyha óbudai rajongóinak, hogy a komoly szakmai sikereket elért Belli di Mamma pizzéria a Kolosy Gardenben nyitotta meg legújabb éttermét.

A 2019-ben a VII. kerületi Akácfa utcában nyílt Belli di Mamma rövid idő alatt hatalmas sikert aratott, és azt követően, hogy tavaly a Top 50 Pizza Europe Award nagy presztízsű nemzetközi versenyén az előkelő 44. helyig jutottak, idén nyáron a III. kerületben megnyitották legújabb éttermüket, a környék pizzarajongóinak legnagyobb örömére.

Fotó: László Mudra - We Love Budapest

„Ott, ahonnan mi jöttünk, mindenki már az anyatejjel szívja magába, hogy milyen is, amikor a legjobb bufala mozzarella olvadozik a pizza tetején, hogyan lesz légiesen könnyű a széle és milyen édes is tud lenni az a csodálatos, nap érlelte San Marzano paradicsom” – írják büszkén Facebook-oldalukon.

Fotó: Mudra László - We Love Budapest

Az alapanyagok tekintetében továbbra sincsen kompromisszum, Olaszország színe-java kerül csak az étlapra. Jó látni, hogy Óbudára is újra kezd visszatérni az a bizsergető nyüzsgés, ami a kerületet a járványhelyzet előtt mindig is jellemezte.

Hasonló tartalmak

Admin mode