A BRKLYN-tól pontosan azt kapjuk, amit várunk: a szuper hangulat, a vagány koktélok és a panorámás naplemente mellett a legújabb étlap is arra csábít, hogy kiszakadjunk a városi nyüzsgésből és egy különleges helyen töltődjünk fel új élményekkel. De miért pont egy hajón talált új otthonra a BRKLYN?

A BRKLYN pezsgői ebben a szezonban már a Dunán, a Spoon hajó fedélzetén pukkannak, itt keverik a gin-tonikot és a frissítő fröccsöket, sőt akár brunchra vagy vacsorára is beugorhatunk. De ha épp bulizni támad kedvünk, akkor is jó helyen járunk.

Az Eventrend Grouphoz tartozó BRKLYN az elmúlt évben is alkalmazkodott a nyári igényekhez, ezúttal pedig adta magát, hogy az Eventrend legújabb helyszínén, a Spoon rendezvényhajón folytatódjon a kaland. Az pedig már most jól látszik, hogy a BRKLYN és a Spoon életében is vérfrissítést hozott a lokációváltás, utóbbi esetében pedig az új üzemeltetői csapat.

A BRKLYN-életérzés nemcsak a vacsorákról és a szórakozásról szól. Az átmulatott este után is tárt karokkal várnak minket, és a dunai panoráma mellett elfogyasztott pezsgős brunchnak nehezen lehet ellenállni. Nincs is jobb, mint a vasárnap reggelt egy kis dunai chillezéssel kezdeni, főleg, ha egy laza reggelimenüvel kísérhetjük az élményt: Eggs Benedict, kemencés saksuka, tojásvariációk és édes finomságok közül válogathatunk. A felejthetetlen gasztroélményekről pedig nem más, mint Juhász Dániel gondoskodik. A séf tökéletesen eltalálta azt a stílust, ami kifejezi a BRKLYN-életérzést: játszi könnyedséggel kombinálja a világi ízeket a bisztrós fogásokkal. Mindezt a klasszikus bárkultúrával ötvözik, aminek duója hozza meg az igazi BRKLYN-fílinget.

A Dunán újjászületett BRKLYN missziója pofonegyszerű: itt lehet enni-inni és jót mulatni. Egyszerűen csak hagyjuk, hogy a poharunkon túl a nyarunkat is felejthetetlen élményekkel töltse meg Budapest egyik legfrissítőbb nyári szpotja. 

Címkék

Elérhetőségek

BRKLYN Boat 1052 Budapest, Vigadó tér 3., kikötő Facebook-oldal Weboldal