Erdélyi Róbert Tuning Burgere tovább hódít! A Bálna és a Római-part után már a kőbányai MONYO Land is a minőségi burgerekről és sörkorcsolyákról fog szólni a koncertek és a szuper kézműves sörök mellett.

Várhatóan nagyot fog szólni az újonnan nyílt MONYO Land, ahol a gasztronómiai kínálatról a Liszt Ferenc térről és az Akácfa utcából jól ismert Tuning Burger gondoskodik. A hatalmas rajongói körrel rendelkező prémiumburgereket Kőbányán kívül a római-parti Csini Teraszon és a Bálnánál is megtalálhatjuk, ott ráadásul a BBQ-s, húsos tematika egy mexikói ihletésű pavilonnal is kibővült. A Liszt Ferenc téri Beef Heaven by Tuning és az Akácfa utcai Tuning Buger újranyitása pedig szeptemberre várható.

Erdélyi Róbert tulajdonos „szentháromságát” – minőségi alapanyagból szívvel-lélekkel dolgozni és elkérni az árát – kiegészíteném az igazi vendéglátósvénával is, aminek részeként a megnyitón a sor végén várakozóknak Róbert saját kezűleg kínálgatott házi pálinkát, mogyorót, a gyerekeknek pedig sült krumplit. Őszinte gesztus, máshol sajnos mégis ritkán találkozni hasonlóval. 

Megjegyezzük, az ilyen burgerekre a kedves ajándékpálinka nélkül is megéri akár hosszasan is várni. A megszokott magas minőség és a kedves fogadtatás ugyanúgy alap, a hangulatos környezet pedig egyszerűen sikerre predesztinálja az egész MONYO Land-életérzést. Megyünk még jó párszor, az biztos!

Címkék

Elérhetőségek

Tuning Burger – MONYO Land 1103 Budapest, Gyömrői út 148/C Facebook-oldal Weboldal