Az utóbbi időben egyre nehezebb olyan tartalmas szabadtéri időtöltést találni az egész család számára, mely a kicsiket és a nagyokat egyaránt leköti. Ha szeretnétek kiszabadulni a természetbe, de már unjátok a kirándulást, akkor egy remek programlehetőséget ajánlunk, ahol a Sweet Escape szabadulószoba szabadtéri játékaival vérbeli nyomozók és profi kincskeresők bőrébe bújhattok. Egy térkép segítségével az Orczy-kertben a Varázserdő tolvajbandájának nyomába eredhetünk, a csepeli Tamariska-dombon az erdő kincsei után kutathatunk, a Múzeumkertben pedig digitális kincsvadászatba foghatunk, és további izgalmas helyszínek is várnak.

A Sweet Escape budapesti kincskereső játékokhoz valódi kincsestérképet kapunk, így egy igazi nyomozás részeseivé válhatunk, sőt egyes játékoknál mobiltelefonos kiegészítést is találunk, digitális feladatsorral. A kincskeresés 2-6 fős csapatokban zajlik, a programokat időpontfoglalás nélkül vehetjük igénybe, és körülbelül 1,5 órás elfoglaltságot kínálnak, melynek végén forrócsokizással ünnepelhetjük meg a sikeres nyomozást.

A Sweet Escape szabadulószoba szabadtéri kincskereső játékai szuper programot kínálnak, mely az egész család számára nagy kaland lehet, de baráti társaságoknak és pároknak is remek élményt nyújtanak. Jelenleg 5 program közül választhatunk, melyek Budapest legszebb parkjaiba, kertjeibe és erdőibe vezetnek minket. 

A közösen töltött minőségi idő mellett a nyomozós játékok motivációt jelentenek, hogy kimozduljunk otthonról, ráadásul a múzeumkerti nyomozást most ingyenesen kipróbálhatjuk!

A játékokról részletes információt a Sweet Escape szabadulószoba honlapján találtok! 

Címkék