Szponzorált / éjszakai élet

szerkesztés

Mikor elalszik a város, ébred a MADAM – Október 22-én új királynőt avat a Kazinczy utca

Szerzők

  • sponsored WLB

2021. 10. 07. 18:40

Amint Budapest felett elsötétül az ég és felbukkannak a hold első, halvány sugarai, szép lassan álomra hajtja a fejét a város. Azonban van, aki pont ekkor kezd ébredezni, ő pedig a MADAM, a Kazinczy utca titokzatos szépsége, aki október 22-én lerántja magáról a leplet.

Lüktető ütemekkel, sejtelmes neonfényekkel, titkokat rejtő bársonyfüggönyökkel és Európa egyik legjobb hangrendszerével nyitja meg kapuit Budapest legújabb szórakozóhelye, a MADAM. Az éjszakai élet koronázatlan királyai, az Ötkert-et és a BoB-ot üzemeltető 4BRO cégcsoport úgy döntött, egy zabolázhatatlan királynő még hiányzik a pesti forgatagból, így most megnyitják legújabb klubjukat.

A Kazinczy utca 21. sokak számára ismerős helyszín lehet, azonban az októberi nyitásra látványosan átalakul, és a MADAM új ruhába öltözik, aki mindannyiunkat a kegyei közé fogad majd, hiszen a klub elkötelezett a „come as you are” elve mellett. A MADAM prémium-vendéglátással és minőségi italokkal teszi felejthetetlenné az éjszakát.

További infókért kövessétek a MADAMOT a Facebookon és az Instagramon. A nyitóbuli részleteit pedig ezen a linken találjátok.

Hasonló tartalmak

Admin mode