Az à table! francia pékség és cukrászda is beállt a házhoz szállító éttermek sorába. A ropogós bagettek, illatos péksütemények, hagyományos quiche-ek és a Párizst idéző francia sütik minden napot szebbé varázsolnak egy kicsit. A választék első rendelésnél zavarba ejtő lehet, nézzük, melyik elegáns név mit takar!

A bobine például a croissant-hoz hasonló vajas tészta, viszont tartalmaz tejet és tojást is, ettől pedig egy könnyebb, omlósabb végeredményt kapunk. Tésztáját feltekerik, majd különböző csokoládés-gyümölcsös krémekkel és szárított gyümölcsökkel szórják meg. Az à table!-ban kapható málnás-csokoládékrémes, pekándiós-pralinés, citrusos-karamellás és maracujás csokikrémes változatban is.

A francia bagettet természetesen francia lisztből gyúrják, provence-i recept alapján, készítésénél francia technikát alkalmaznak, kézzel formázzák őket. A pain normand a hagyományos francia fehér kenyér, a croissant foie gras fügelekvárral, francia kacsamájkrémszeletekkel és rukkolával párosítva készül, a pain au pistachio csokoládéval és házi pisztáciakrémmel van töltve, a Paris brest egy égetett-tészta-alapú édesség mandulás-mogyorós pralinékrémmel töltve, a tetején pirított mandulával, a mille-feuille klasszikus franciakrémes bourbonvanilla-krémmel, a tarte au citron hagyományos citromos tarte, a coffee cardamom pedig új köntösbe öltöztetett Opera-szelet kardamommal, csokoládészórással. Még több francia finomságért nézzetek be pékségeikbe, ha pedig nem szeretnétek kimozdulni, irány a Wolt!